21 februarie 2019

Ariana Grande ocupă primele 3 locuri în topul Billboard Hot 100

Ariana Grande ține cu orice preț să arate lumii că, atunci când vine vorba despre muzică, limitele sunt doar de ordin psihologic, iar granițele sunt făcute pentru a fi depășite – superstarul pop ocupă acum primele trei poziții ale topului Hot 100, performanță nemaivăzută din ’64 și atinsă de legendara trupă The Beatles.

„7 rings” conduce clasamentul pentru a patra săptămână, fiind urmată de „Break up with your girlfriend, I’m bored” și „Thank u, next”, care a urcat pe locul 3, de pe locul 7.

La doar două săptămâni după ce a lansat albumul „Thank u, next”, Ariana Grande se află pe culmile gloriei, doborând record după record și atingând performanțe la care orice artist de talie internațională viseză. Pentru că succesul albumului să fie incontestabil, acesta devine #1 în clasamentul Billboard 200, iar Ariana Grande doboară și recordul pentru cele mai multe piese (11) aflate simultan în top 40 Billboard și Hot 100.

Cel de-al cincilea album al Arianei, reunește single-urile de succes, dar și alte nouă piese originale, care completează în mod magistral povestea materialului. De la piese inovatoare și pline de culoare, până la cântece emoționante, cu versuri copleșitoare, noul album semnat Ariana Grande redă un sunet complet nou și prezintă ascultătorilor o nouă ipostază a artistei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook