10 februarie 2017

Antiexemplu

Carla’s Dreams revine cu single-ul „Antiexemplu”, piesă care dă numele albumului pe care îl lansează pe 13 mai 2017, printr-un show la Arenele Romane. Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi, alături de care au lucrat pentru piesele „Te rog”, „Cum ne noi”, „Sub pielea mea (eroina)”, „Acele”, „Imperfect”. Videoclipul piesei „Antiexemplu” a fost filmat în Chişinău, în regia lui Roman Burlacu, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani.



Carla’s Dreams declară:

„Antiexemplu” este piesa care dă numele concertului şi albumului pe care îl lansăm pe 13 mai la Arenele Romane, într-un show live cu invitaţi surpriză. În „Antiexemplu”, ne-am permis câteva licenţe, chiar şi titlul este un cuvânt care nu există, dar semnificaţia căruia ne pare intuitiv clară. Acest concept îl vom dezvolta şi în continuare, în diferite viziuni.

La acest concert, Carla’s Dreams are şi invitaţi surpriză. Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane, din mai 2016, a fost un eveniment sold out, cu peste 5000 de fani care au venit să îi asculte live pe artiştii lor preferaţi şi invitaţii lor: Delia, Loredana Groza, Antonia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

One thought on "Antiexemplu"

  1. D. Coșmar spune:

    Aceeași linie melodică pe care o găsim cam în toate pesili acestui grup.
    Un fel de mărar care colonizează abuziv ciorbițele de tot felul și care
    transcende zona, fofilându-se și prin deserturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook