20 ianuarie 2011

Anotimpul vrăjitoarei

Nicolas Cage revine pe marile ecrane cu cel mai recent proiect al său, thrillerul supranatural „Anotimpul vrăjitoarei” („Season of the Witch”). Filmul poate fi vizionat în premieră în România din 21 ianuarie 2011, în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti), CinemaPRO, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Bucureşti) şi în reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Cluj, Bacău, Arad, Piteşti).



Pentru acest proiect, Nicolas Cage a avut ocazia să colaboreze pentru a doua oară cu Dominic Sena, regizor care a semnat şi celebrul film de acţiune „Dispari în 60 de secunde” („Gone in Sixty Seconds”). În legatură cu aceasta experienţă, Cage a declarat: „Dominic este ideal pentru orice actor, pentru ca îţi lasă libertate suficientă, te face să te relaxezi şi să îţi expui ideile. Nu te pune niciodată la zid. Am lucrat într-adevăr pentru prima data la Gone in Sixty Seconds şi acum la Season of the Witch. Spre deosebire de primul, care era un film de acţiune modern, acest proiect i-a oferit lui Dom ocazia de a-şi lasă liberă imaginatia. Este un om foarte creativ şi poate să obtină un vizual fantastic, folosindu-se de decorurile naturale în care am filmat. Eu am fost foarte bucuros să fac din nou echipă cu el.”

Filmat în locaţii superbe din Austria, Croaţia şi Ungaria, „Anotimpul vrăjitoarei” spune povestea unei epoci de mult uitate. Într-un ţinut devastat de războaie, ultimii Cruciaţi se întorc acasă, pentru a-şi regăsi pământurile pustiite de ciumă. Cardinalul (interpretat de Christopher Lee) e convins că groaznica molimă este un blestem al iadului, adus asupra oamenilor de către vrăjitoarea cea neagră. Ea vede slăbiciunile ascunse adânc în inimile tuturor. Şi ceea ce vede, foloseşte împotriva lor. Behmen (interpretat de Nicolas Cage), un erou al cruciadelor, împreună cu Felson (interpretat de Ron Perlman), tovarăşul său de arme, sunt aleşi să o ducă pe strania femeie la o mânăstire izolată, unde călugării, printr-un străvechi ritual, vor îndepărta blestemul. Alături de un escroc, un tânăr aspirant la rangul de cavaler, un războinic încrâncenat rămas fără familie şi un preot naiv, Behmen şi Felson pornesc într-o călătorie înţesată de pericole. Abilităţile şi curajul le sunt puse la grele încercări, pe măsură ce descoperă secretul întunecat al feţei şi realizează că se luptă cu o forţă terifiantă, care are puterea de a determina soarta lumii. O forţă condusă de întuneric, aflată în slujba morţii şi a distrugerii. Şi pentru a salva omenirea, aceşti războinici trebuie să treacă prin iad.

Realizat de o echipă cu un palmares impresionant, regizorul Dominic Sena („Gone in Sixty Seconds”, „Swordfish”), producătorul Charles Roven („The Dark Knight”, „Get Smart”) şi cei mai buni specialişti în efecte speciale („Fast & Furious”, „Vantage Point”, „X-Men: The Last Stand”, „Rush Hour”, „Predators”, „Max Payne”, „The International”, „Cold Mountain”, „Robin Hood”, „The Illusionist”), „Anotimpul vrăjitoarei” este un thriller supranatural de proporţii epice.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook