20 ianuarie 2009

Amurg

Vineri, 23 ianuarie 2009, cu începere de la ora 20:00, are loc la CinemaPRO mult-aşteptata premieră în România a filmului „Amurg” („Twilight”), un eveniment de gală, de la care nu vor lipsi cele mai în vogă vedete ale momentului. Pe cele mai alerte ritmuri de dans, trupa Jackpot va prezenta un show special de street dance.


Cu încasări de peste 260 de milioane de dolari în întreaga lume, „Amurg” este o nonconformistă poveste de dragoste, dintre un vampir şi o muritoare, o primă ecranizare din seria celor patru cărţi care alcătuiesc saga scriitoarei Stephenie Meyer.

Cu peste 25 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume, seria de romane scrise de Stephenie Meyer, din care face parte şi „Amurg„, s-a bucurat de un imens succes, romanul fiind disponibil în momentul de faţă şi în România, lansat de către editură RAO.

Amurg aduce pe marile ecrane povestea de dragoste modernă şi plină de acţiune dintre un vampir şi o muritoare. Bella Swan (interpretată de Kristen Stewart) a fost întotdeauna o persoană diferită, care a preferat să rămână în afara grupurilor de fete populare din liceul său din Phoenix. Nici atunci când mama ei se recăsătoreşte şi o trimite pe Bella să locuiască cu tatăl său într-un orăşel ploios numit Forks, din statul Washington, ea nu se aşteaptă să se producă vreo schimbare majoră în viaţa ei. Până când îl întâlneşte pe misteriosul şi ciudat de frumosul Edward Cullen (interpretat de Robert Pattinson), un băiat cum nu a mai întâlnit vreodată. Inteligent şi spiritual, el pare că vede până în sufletul ei. Curând, Bella şi Edward se văd prinşi într-o poveste de dragoste pasională şi neortodoxă. Ca orice vampir, Edward este nemuritor. Dar nu are colţi şi nu bea sânge uman; Edward şi familia sa sunt unici printre vampiri în ceea ce priveşte stilul de viaţă. Pentru Edward, Bella este ceea ce a aşteptat timp de 90 de ani – sufletul lui pereche. Dar ce se va întâmpla cu Edward şi Bella atunci când James (Cam Gigandet), Laurent (Edi Gathegi) şi Victoria (Rachelle Lefevre), vampirii duşmani de moarte ai familiei Cullen, vin în oraş, cu scopul de a o găsi pe Bella?

Amurg / Twilight

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

18 thoughts on "Amurg"

  1. Kiru. spune:

    ‘Deea’ au aparut toate cele 4 volume, si o sa apara si al 5-lea volum care o sa fie Amurgul ,dar din perspectiva lui Edward.

  2. nelu spune:

    cum se numeste filmul in spañola??ori cum se numeste cartea??
    m-ati convins….si vreau sa-l vad

  3. alexandra spune:

    foarte reusit filmul te bex bella:X:X:X:X:X:X:XX::XX:X:X:esti tare mumosa

  4. Biu` spune:

    Am citit „Amurg”.E MIRIFICA , WOOWW .Si filmul e la fel de bun .Acum citesc „Luna Noua”.Abia astept si filmul.Actorii sunt minunati . Mai ales Robert si Kristen .

  5. mada spune:

    filmul asta are de toate ,e prea tare si te pune pe ganduri … oare exista vampiri?;))felicitari

  6. adyna spune:

    e marfa filmul chiar imi place am vazut primele 2 mai sunt cateva luni dabia astept:D:D:D

  7. andreea spune:

    Twilight e un film ok,emotionant, ce reda fidel vol. 1 din seria Amurg a lui Stephanie Mayer… insa urmarea, Luna Noua (vol.2), lasa de dorit. Cu toate ca e multa actiune, subiectul e atat de pueril incat devine ridicol. Astept sa vad si ecranizarile la Eclipsa ( vol.3) si Zori de zi (vol.4).

    Din cele 4 carti , Eclipsa mi s-a parut de departe cea mai reusita.

  8. Raluca spune:

    super tare si filmul si carefea…:X:X…ahhh is obsedata …:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook