11 martie 2010

Aminteşte-ţi de mine

Aflat în New York, cu ocazia celui mai recent proiect al său, filmul „Aminteşte-ţi de mine” („Remember Me”), Robert Pattinson nu a putut scăpa de fanii care au luat cu asalt platourile de filmare, copleşindu-l pe actor cu blitzurile aparatelor de fotografiat. „Aminteşte-ţi de mine” prezintă o poveste de dragoste emoţionantă care, începând cu 12 martie 2010, va putea fi urmărită şi de fanii actorului din România, în cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City (Cotroceni şi Bacău), Scala şi Odeon Cineplex (Cluj).



Deşi în „Aminteşte-ţi de mine” Robert Pattinson interpretează personajul unui tânăr obişnuit, rolul său nu a a fost deloc lipsit de provocări şi asta pentru că de-a lungul filmărilor sute de fani şi paparazzi strigau şi urmăreau echipa de producţie prin tot oraşul. Întrebat cum a reuşit să facă faţă acestei situaţii, actorul a declarat: „În primele două săptămâni a fost groaznic, pentru că am filmat în tot oraşul, inclusiv în zone care sunt aglomerate la orice oră. Cred că toată echipa a fost enervată de prezenţa lor, eram mereu întrerupţi de fani, aşa că începutul a fost foarte dificil. Cu timpul, te obişnuieşti şi începi să blochezi ce te deranjează.”

„Aminteşte-ţi de mine” este o poveste de dragoste care ia naştere în momentul în care drumul lui Tyler (interpretat de Robert Pattinson) se intersectează în cel mai neaşteptat mod cu cel al lui Ally (interpretată de Emilie de Ravin), femeia care avea să-i schimbe viaţa pentru totdeauna.

Un tânăr rebel în New York-ul zilelor noastre, Tyler este vizibil afectat de relaţia tensionată pe care o are cu tatăl său (interpretat de Pierce Brosnan) pe fondul dispariţiei tragice şi premature a mamei sale. În momentul în care o întâlneşte pe Ally, vechiul Tyler începe să dispară treptat, transformându-se încetul cu încetul, simţindu-se deopotrivă vindecat şi inspirat de simpla ei prezenţă.

Pentru prestaţia din „Aminteşte-ţi de mine”, Robert Pattinson a fost felicitat de partenerul său de filmare, Pierce Brosnan, care a declarat în mod repetat că tânărul actor a făcut un rol de excepţie, de care ar trebui să fie foarte mândru.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook