2 martie 2010

Aerosmith în România

Aerosmith, una dintre cele mai importante formaţii americane de rock, porneşte din nou la drum şi va lua Europa cu asalt. Turneul lor, intitulat „Cocked, Locked, Ready to Rock”, va debuta în această vară şi va fi printre cele mai importante evenimente muzicale ale anului 2010.

România face parte şi ea, pentru prima oară, din lista ţărilor în care celebrii rockeri vor susţine concerte. Evenimentul va avea loc pe data de 18 iunie 2010, la Romexpo Bucureşti, în formula care i-a consacrat: Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitară, backing vocal), Brad Withford (chitară), Tom Hamilton (chitară bas) şi Joey Kramer (percuţie). „Events este printre puţinii promoteri est-europeni care reuşeşte performanţa să pună Bucureştiul pe harta turneului Aerosmith. Singurele capitale apropiate care vor avea privilegiul de a-i vedea live pe cei mai iubiţi rockeri ai Americii sunt în acest moment Atena şi Praga. Estimăm că apetitul fanilor pentru bilete va depăşi capacitatea locului”, a declarat Sorina Burlacu, director general Events, organizatorul concertului.



Formată în anul 1970, trupa Aerosmith a definit, în ultimii 30 de ani, conceptul american de rock’n’roll. Formaţia a lansat 14 albume de-a lungul timpului şi multe dintre melodiile lor – Amazing, Crazy, Crying, Pink, Don’t Wanna Miss a Thing, Dream On, Jaded, Walk This Way, Janie’s Got a Gun, Love in an Elevator, Livin’ on the Edge – au ajuns hituri internaţionale, fredonate de milioane de fani. Aerosmith au câştigat numeroase distincţii (inclusiv patru premii Grammy), au vândut mai mult de 150 de milioane de albume, au oferit concerte electrizante în toata lumea şi, de fiecare dată, biletele la aceste concerte s-au vândut ca pâinea caldă.

Steven Tyler, Joe Perry, Brad Whitford, Tom Hamilton şi Joey Kramer vor cânta din nou în Europa pentru prima oară în ultimii 3 ani. Primul concert va avea loc în oraşul Sölvesborg, din Suedia, pe data de 10 iunie. După aceea, Aerosmith vor ajunge în alte 10 oraşe, după cum urmează:
• Marea Britanie – Download Festival – 13 iunie
• Marea Britanie – Arena O2 din Londra – 15 iunie
• România – Romexpo Bucureşti – 18 iunie
• Grecia – Stadionul Olimpic din Atena – 20 iunie
• Olanda – Goffertpark, Nijmegen – 23 iunie
• Belgia – Graspop Festival – 25 iunie
• Spania – Barcelona, St. Jordi Arena – 27 iunie
• Franţa – Paris, Bercy Arena – 29 iunie
• Cehia – Praga 02 Arena – 1 iulie
• Italia – Festivalul Heineken Jammin’ din Veneţia – 3 iulie

„Răspundem chemării fanilor noştri cu şi mai multă exuberanţă ca până acum. Vom împărţi apele în două şi vom merge prin mijlocul lor, ca Moise”, spune Steven Tyler, vocalistul Aerosmith.

„Destul cu vorbăria, venim şi vom cuceri totul în cale”, adaugă chitaristul Joe Perry.

„Aerosmith s-au întors! Sunt mai buni ca niciodată! Europa, fereşte-te, venim să te luăm pe sus”, spune Joey Kramer, toboşarul formaţiei. Chitaristul Brad Whitford adaugă: „Nu ştiu cine e mai fericit: noi sau fanii. De-abia aştept să-i dăm drumul. Ne vedem la vară.”

Tom Hamilton, basistul Aerosmith, concluzionează: „Un lucru cu care suntem toţi de-acord e că iubim formaţia asta. E timpul să o luăm din loc şi să cântăm naibii odată!”

Aerosmith

Biografie oficială:

1964

Steven Tyler îşi formează prima trupă serioasă, „The Strangeurs”, in Sunapee NH, în care cânta la tobe. Mai târziu, Tyler schimbă numele trupe în „Chain Reaction”, şi compune alături de Dan Solomon (clape). Trupa cântă coveruri ale melodiilor formaţiilor The Beatles, The Rolling Stones, Animals şi Yardbirds.

1966

La vârsta de 18 ani, Steven Tyler intră pentru prima dată în studio, alături de Chain Reaction, şi înregistrează două single-uri: „The Sun / When I Needed You” (Date) şi „You Should Have Been Here Yesterday / Ever Lovin’ Man” (Verve).

În acest timp, Perry şi Hamilton formează un duo, „Pipe Dream”, în Sunapee, care în 1969 se extinde într-o formulă de trio, blues-band-ul „Jam Band”.

1967 – 1968

Martie – Chain Reaction cântă în deschiderea câtorva spectacole Yardbirds. Controversatul concert Yardbirds de la Anderson Theatre din New York este înregistrat şi distribuit pe piaţă – „Live Yardbirds”.

Octombrie – Tyler, încă membru al Chain Reaction, este invitat să facă backing vocal pentru The Left Banke, care lansaseră hitul „Walk Away Rene”.

„Era flămând şi canta bine, aşa că i-am dat ceva de făcut” (Tom Finn, Basist, The Left Banke)

1969

Chain Reaction cântă ocazional în faţa unui public numeros, încălzind atmosferă pentru trupe precum The Byrds, The Beach Boys, sau Yardbirds cu Jimmy Page.

Chain Reaction şi Jam Band cântă în acelaşi concert la Sunapee. Tyler asistă la interpetarea celebrei piese „Rattlesnake Shake” a trupei Fleetwood Mac în versiunea celor de la Jam Bând.

„Piesa a sunat atât de bine încât am ştiut că dacă ne-am uni forţele, am putea să obţinem acelaşi impact cu nişte cântece pe care le scrisesem… Mi-a plăcut stilul lui Joe” (interviu Steven Tyler pentru Circus Magazine 6/75)

1970

Proaspăta trupă Aerosmith este bine primită la prima apariţie publică, la un liceu din Mendon.

Aerosmith cântă în faţa clădirii Uniunii Studenţilor Universităţii Boston, înţelegând că apropierea de fanii lor e un element cheie pentru succes. Membrii trupei împart un apartament pe Commonwealth Avenue din Boston: „Eram şase în trupă, unii dintre noi trăiau practic în bucătărie, mâncând orez brun şi supă. Genul de zile când o halbă de bere era raiul pe pământ. Erau vremuri grele şi era minunat. La prânz, ne instalăm instrumentele în faţa Universităţii Boston, în piaţa centrală, şi începeam să cântăm. Aşa am primit primele angajamente. N-am avut niciodată parte de prea multă publicitate în ziare şi reviste”. (interviu Steven Tyler pentru Circus Magazine 6/75)

1971

Chitaristul Ray Tabano părăseşte trupa; se reîntoarce după mulţi ani ca membru al grupului, apoi Director de Marketing, perioadă în care lansează primul fan club şi se implică în dezvoltarea merchandisingului pentru trupă.

Tabano e înlocuit cu Brad Whitford, chitarist cu state vechi în rock&roll, care cântase înainte alături de Teapot Dome, Earth, Inc, şi Cymbals of Resistance.

În acest punct al carierei lor, membrii trupei Aerosmith câştigau împreună în jur de 300 USD pe spectacol, se strecurau printre avize de evacuare şi furau din supermarketuri pentru a supravieţui. Fără a avea încă un contract cu o casă de discuri, se bat pentru atenţia presei locale cu nume ca J Geils şi The Modern Lovers.

John O’Toole îi lasă să repete pe gratis în Fenway Theater. Îi place trupa şi îi aduce în atenţia prietenului său Frank Connoly, prima persoană care are mai mult decât o bănuială trecătoare despre potenţialul trupei.

„Frank a fost primul om care a ştiut, el a fost cel care spunea că suntem pe un drum bun” (Brad Whitford”.

1972

Steven Tallarico îşi schimbă numele în Steven Tyler

În vară, Aerosmith prinde un contract de 125.000 USD cu Columbia. Trupa intră în studiourile Intermedia Sound pentru a înregistra clasicul LP de debut cu numele „Aerosmith”, produs de Adrian Barber. Albumul a fost înregistrat şi mixat în doar două săptămâni.

1973

Ianuarie – Primul album, „Aerosmith”, e lansat pe piaţă de către Columbia Records.

Trupa iese în turneu pentru a sprijini lansarea albumului, cântând în deschiderea concertelor Mott the Hoople, The Kinks, Hawkwind şi Mahavishnu Orchestra.

Primul LP se vinde mai repede decât orice alt album din Boston la epoca respectivă, şi primeşte o cronică excelentă de la Creem Magazine, cu toate că trece neobservat de presă de consum.

În iunie, „Dream On” / „Somebody” e extras pe single. Ajunge piesa numărul 1 a anului în topul a două cunoscute posturi de radio din Boston.

1974

Martie – Trupa termină înregistrările pentru „Get Your Wings” la Record Plant în New York şi pentru a scoate primul single, „Same Old Song And Dance’ / „Pandora’s Box”.

Circus Magazine desemnează „Get Your Wings” drept unul dintre albumele de top ale anului.

Septembrie „Train Kept a Rollin” / „Spaced” (o amintire din perioada Chain Reaction) e extras ca single.

1975 – 1976

La începutul anului 1975, „Get Your Wings” ia aurul.

Februarie – „S.O.S. (Too Bad)” / „Spaced” e extras pe single.

Aprilie – Toys în the Attic, înregistrat în New York la Record Plant, intră în Top 20

Mai – „Sweet Emoţion” / „Uncle Salty” e extras pe single, şi ajunge în Billboard Top 40

August – „Walk This Way” / „Round And Round” e extras pe single

Aerosmith continuă turneele în locaţii din ce în ce mai mari. Presa le acordă o atenţie crescândă.

Cântă în faţa unei audienţe de 80 000 persoane în Pontiac Michigan. Revista Boston Phoenix tiparest un număr cu Steven Tyler într-un top de dantelă neagră cu titlul „Cel mai mare produs de export al Bostonului”.

Aerosmith devin cap de afiş, şi alături de ZZ Top şi Kiss sunt printre concertele cele mai ţări din ţară.

„Eram formaţia Americii, eram trupă de garaj care ajunsese în vârf – cea mai tare trupă pentru petreceri. Eram aceia pe care chiar puteai să-i vezi. În anii `70, Led Zeppelin nu erau pe drum, în turneu, tot timpul. Rolling Stones nu veneau întotdeauna în oraşul tău. Noi da. Puteai conta pe noi să trecem pe-acolo”. (Joe Perry)

Februarie – alimentaţi de recentul lor succes, trupa intră în studio pentru a începe înregistrările la cel de-al patrulea album, „Rocks”.

Mai – Rocks, aclamat adesea ca cel mai bun album al trupei din întreaga lor carieră, iese pe piaţă şi câştigă discul de platină imediat.

Steven Tyler apare pe coperta revistei Rolling Stones în pat, dezvelindu-şi tatuajul
„Ma’ Kin”, un articolul de şase pagini

Aerosmith pleacă în turneul 58 City tour, în SUA.

Sunt votaţi trupa ≠ 1 şi Rocks devine albumul ≠1 pentru cititorii Creem Magazine.

În mai, 1976, trupa scoate pe piaţă single-ul „Last Child” / „Combination”. Două luni mai târziu, apare „Home Tonight” / „Pandora Box”. În noiembrie, „Walk This Way” / „Uncle Salty” ajunge în Billboard top 10.

1977

La începutul lui 1977, trupa începe primul turneu în Extremul Orient, în Japonia.

Martie – se lansează albumul „Back în the saddle”/”Nobody’s Fault”

Trupa îşi stabileşte cartierul general într-o mănăstire cu 300 de camere, The Cenacle, pentru înregistrarea celui de-al cincilea album, Draw The Line. „60 de acri de pământ şi un mare conac. Nu ştiu cât a costat însă a fost scandalos. Am avut motociclete şi Porsche-uri şi mergeam să ne plimbăm prin împrejurimi, terorizând pe toată lumea. Am invitat prietenii apropiaţi să tragă cu arma în zona amenajată pentru tir…ne-am simţit foarte bine acolo”

În timp ce venea cu maşina de la studio într-o seară, Joey Kramer are un accident.

În vară, Aerosmith încep cel de-al doilea turneu european.

Octombrie – este lansat single-ul Draw The Line.

Decembrie – albumul Draw The line este lansat la Columbia Records şi câştigă discul de platină mai repede decât orice alt album Aerosmith.

Trupa pleacă în turneul Draw The Line care durează până la începutul anului 1979.

1978

Vara – Împreună cu Ted Nugent, Aerosmith sunt capul de afiş al festivalului California Jam II, cel mai mare festival rock al anilor ’70 şi sunt incluşi în compilaţia festivalului.

Aerosmith plăteşte cauţiunea de 3650 $ celor 52 de fani arestaţi pentru că au fumat într-o zonă nepermisă în timpul unui concert în Fort Wayne, Indiana.

Continuă turneul pe parcursul întregului an, turneu ce se încheie cu un show în Paradise, Boston.

Înregistrările live din timpul turneului se încheagă într-un proiect video.

Octombrie – Aerosmith îşi fac debutul la Hollywood în filmul lui Robert Singwood „Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, în rolul „Future Villain Band” (viitoarea trupă de băieţi răi).

Se lansează materialul Live! La Columbia Records.

„Ceea ce reiese foarte clar din Live!, este că Aerosmith este una dintre cele mai bune trupe hard rock din Statele Unite. Nu cred că şi-au propus să fie o trupă rock model: nu au mesaje profunde care trebuie digerate, nu militează pentru cauze măreţe. Ei vor doar să fie o trupă rock and roll cool, cu rădăcinile în eroii celei de-a două generaţii” (Billy Altman – revista Creem)

1979

Aerosmith încetinesc ritmul, după şapte ani de străbătut globul.

Încep să lucreze la cel de al şaptelea album, Night în The Ruts.

După mai multe disensiuni, Joe Perry părăseşte trupa şi începe un proiect personal: Joe Perry Project
Jimmiy Crespo, fost membru al Flames îi ia locul lui Perry la chitară solo.

Aerosmith iese în turneu în noua formulă, cu albumul Night în The Ruts.

1980

Aerosmith lansează albumul Greatest Hits la Columbia Records.

Joe Perry Project debutează cu Let The Music Do The Talking, un hit local care nu face prea multă vâlvă.

Animozităţile interne se acutizează atunci când Brad Whitford părăseşte şi el trupa.

1981

Brad Whitford împreună cu Derek St. Holmes, fost membru Ted Nugent, încep înregistrările pentru Whitford/St. James.

Rick Dufay îl înlocuieşte pe Whitford la chitară.

Joe Perry Project lansează „I’ve Got The Rock n’ Rolls Again”

Recuperarea lui Steven Tyler după un accident de motocicletă durează aproape tot anul.

1982-1983

August – Rock Is A Hard Piece este lansat la Columbia Records.

Trupa se pregăteşte de plecare în turneul „Rock Is A Hard Piece” cu Jimmy Crespo şi Rick Dufay la chitari. Turneul se prelungeşte până la începutul anului 1984.

Joe Perry Project înregistrează „Once A Rocker, Always A Rocker” la MCA Records.

Brad Whitford se reuneşte cu Joe Perry pentru câteva concerte live.

1984

Februarie – după o lungă perioadă de conflict intens mediatizat între Steven Tyler şi Joe Perry, cel din urmă, împreună cu Whitford, îşi vizitează foştii colegi de trupă în backstage după un show în Boston. Rănile încep să se vindece…

Aprilie – anunţul oficial: Aerosmith se reuneşte şi pleacă în turneu în formula originală.

În formula completă, încep repetiţiile la Clubul Glen Ellen Country Club din Millis, Massachussets.

Lansează turneul Back în the Saddle.

„Ştiu că toată lumea va crede că ne-am reunit pentru bani, şi bineînţeles că asta am făcut, însă, adevăratul motiv este plăcerea pe care o simţim atunci când cântam împreună”

1985 – 1986

Anul Nou – Aerosmith ating punctul culminant al turneului Back în the Saddle cu un show de două seri în Boston la teatrul Orpheum.

Iulie – intră în studio să înregistreze „Done With Mirrors”.

Noiembrie – Done With Mirrors este lansat la Columbia. Aerosmith lansează un nou turneu de promovare al noului album.

Aerosmith intră din nou în topuri după 6 ani, cu o piesă în colaborare cu Run-DMC, re-make al Walk This Way, piesă care a răsunat în cluburi şi pe MTV ani la rând.

1987

Aerosmith lansează cel de-al noulea album, „Permanent Vacation”. Triplu premiat cu discul de platină, albumul îi reinstaurează pe Aerosmith pe poziţia cuvenită atât în industrie, dar mai important, în urechile şi inimile fanilor.

1988

Septembrie – trupa câştigă primele premii MTV Music Awards pentru cel mai bun videoclip s i cea mai bună reprezentaţie pe scenă într-un videoclip, cu piesa „Dude Looks Like A Lady”.

„Rag Doll” şi „Angel” îi urcă pe Aerosmith pe locul 3 în topul Billboard, cu single-ul Dream On – varianta nouă.

1989

Septembrie – albumul lor cu numărul 10, Pump, câştigă mai multe discuri de platină şi urcă în locul 5 în topuri.

Septembrie – sunt nominalizaţi la premiile MTV pentru cel mai bun videoclip heavy metal – Rag Doll.

Se lansează lungmetrajul „The Making Of Pump”.

Se lansează „Things That Go Pump În The Night”.

1990

Aerosmith îşi ia o binemeritată vacanţă şi încep să scrie pentru următorul material.

„What It Takes” urcă pe locul 9 în topuri.

Trupa susţine un concert „secret” într-un club din Londra. Jimmy Page urcă şi el pe scenă pentru 6 piese.

Septembrie – Aerosmith primeşte două premii MTV Music Awards pentru cel mai bun clip metal/hard rock şi premiul publicului pentru „Jeanie’s Got a Gun”.

1991

Aerosmith semnează un nou contract cu Sony Music.

Primesc un premiu Grammy pentru „Jeanie’s Got a Gun”.

Lansează Pandora’s Box – un set de 3 CD-uri.

Apar în serialul The Simpsons.

Aerosmith sunt introduşi în Boston Garden Hall Of Fame.

September – Aerosmith câştiga MTV Music Awards

1992

Câştigă premiul Outstanding Rock Bând şi Best video la premiile Boston Music Awards.

1993

Se lansează “Get A Grip”, direct pe numărul unu în topuri, şi vinde 5 milioane de exemplare.

Câştigă premiul Viewer’s Choice la MTV Music Awards pentru “Livin’ On The Edge”.

Topul Billboard este cucerit de hiturile Cryin’, Crazy şi Amazing.

1994

Turneul “Get a Grip” are ca destinaţii America de Nord, Canada, Europa şi Japonia.

Cryin’ este votat ca cel mai iubit videoclip al tuturor timpurilor de către publicul MTV.

Câştigă numeroase premii: cel mai bun clip, cel mai bun clip al unei trupe, premiul publicului, toate pentru Cryin.
Primesc People’s Choice Award şi premiul American Music Awards.

1995 – 1996

Primesc cel de-al treilea Grammy pentru Crazy.

1997

Albumul Nine Lives debutează pe locul 1 în topul Billboard.

Se lansează turneul mondial în Newcastle, Anglia.

În primele 4 săptămâni de la lansare, albumul câştigă discul de platină în 6 ţări.

Câştigă premiul Best Rock Video pentru Fallin’ În love Is so Hard on The Knees.

2000

Aprilie – încep înregistrările la “Just Push Play”

August – finalizează piesa Jaded.

Octombrie – Aerosmith contribuie la piesa “Angel’s Eye”, inclusă pe coloana sonoră de success a blockbusterului Charlie’s Angel.

6 ianuarie 2001

Apar la Premiile American Music Awards şi debutează cu single-ul “Jaded de pe Just Push Play”. Apariţia lor este cu atât mai spectaculoasă cu cât sunt acompaniaţi şi de Cirque Du Soleil. Sunt premiaţi cu trofeul International Artis Award.

28 ianuarie 2001

Susţin un concert în pauză de la Superbowl, împreună cu N Sync, Britney Spears, Mary J. Blige şi Nelly, unde cântă “Jaded” şi “I Don’t Wanna Miss A Thing”.

28 şi 31 ianuarie 2001

Înregistrează videoclipul pentru Jaded

6 Martie 2001

Se lansează “Just Push Play”, care debutează pe locul 2 în topul Billboard. Primul single este Jaded, al doilea “Fly Away”, iar al treilea e “Sunshine”

Petrecerea de lansare a albumului, programată să aibă loc în Virgin Mega Store în New York este anulată din cauza condiţiilor meteo. În schimb, Aerosmith apare în aceeaşi zi la TRL, pe MTV în timp ce livrau albumul unui magazin din Massachusets.

Versiunea japoneză a albumului conţine “I Don’t Wanna Miss A Thing” şi “I Won’t Let You Down”.

17 Martie 2001

Aewrosmith inregsitreaza cea de-a patra apariţie la Saturday Night Live

19 Martie 2001

Aerosmith sunt incluşi în “Rock And Roll Hall Of Fame” în New York. Ceremonia a avut loc la hotelul Waldorf Astoria şi a fost prezentată de Kid Rock. Acesta din urmă împreună cu Aerosmith au cântat “Sweet Emoţion”.

20 Martie 2001

A doua zi după ce au cântat împreună pe scenă, Kid Rock împreună cu Aerosmith înregistrează o nouă versiune Just Push Play.

4 Aprilie 2001

Aerosmith lansează MTV Japonia şi susţin un concert live în Tokyo.

12 şi 13 Mai 2001

Înregistrează videoclipul pentru “Fly Away”, în regia lui Joseph Kahn (U2), cu Jessica Biel în rolul principal.

28 Mai 2001

Steven Tyler cântă imnul naţional la Indianapolis 500 (eveniment sportiv cu o audienţă uriaşă). Primeşte critici pentru că a schimbat cuvintele ultimului vers

6 Iunie 2001

Turneul “Just Push Play” începe din Hartford CT. Biletele se epuizează imediat (la exact 3 luni de la lansarea albumului).

25 Iunie 2001

Susţin o conferinţă de presă să anunţe asocierea cu Dodge pentru o campanile ce va include melodii de pe “Just Push Play”.

13 iulie 2001

Kid Rock şi Pamela Anderson urcă pe scenă împreună cu Aerosmith în Detroit pentru a cânta “Sweet Emoţion”.

August 2001

Înregistrează noul clip pentru Sunshine.

Septembrie 2001

Aerosmith se întoarce pe scenă în Atlanta, Georgia după ce a anulat 3 concerte pe fondul tragediei de la 11 septembrie. Este printre primele trupe care reiau concertele live.

2002

Februarie – Încheie turneul “Just Push Play” cu 6 show-uri în Japonia. Joe Perry şi Steven Tyler se retrag în Maui şi scriu “Girls Of Summer” şi “Lay It Down”

Iunie – înregistrează videoclipul pentru “Girls Of Summer”. Lansează materialul “O Yeah Aerosmith”.
August – încep turneul Girls of Summer în Holdmei, NJ.

Octombrie – Steven Tyler primeşte premiul Vogue VH1 Rock Style Award

2003

Steven Tyler îi prezintă pe ACDC la introducerea în Rock and Roll Hall of Fame.

August – Aerosmith pleacă în turneu alături de trupă KISS.

Noiembrie – Steven Tyler primeşte distincţia Stevie Ray Vaughan Sobriety Awarness Award

2004

Martie – “Honkin’ On Bobo” e lansat la Columbia Records.

Iunie – se lansează videoclipul “Cryin” este filmat pentru filmul Be Cool.

Noiembrie – se lansează DVD-ul “You Gotta Move” la Columbia Records.

2005

Mai – Joe Perry lansează albumul “Joe Perry” la Columbia Records.

Octombrie – discul dublu “Rockin The Joint”, este lansat la Columbia Records. Aerosmith pleacă în turneul cu acelaşi nume, avându-l pe Lenny Kravitz în deschidere.

Septembrie – lansează turneul Route All Evil împreună cu Montley Crue în Columbus, Ohio.

2006

Martie – turneul Rockin The Joint se încheie în Hard Rock, West Hollywood, Florida.

Vara – lucrează la un nou album, mai târziu intitulat Devil’s Got a New Disguise.

Septembrie – deschiderea oficială a turneului Route All Evil în Columbus Ohio.

Octombrie – Devil’s Got a New Disguise – albumul de hituri ale Aerosmith este lansat.

Turneul Route All Evil se încheie în Sacramento, California.

2007

Aprilie – turneul World Tour 2007 debutează la Sao Paolo, în Brazilia. Tom Hamilton se alătură turneului, recuperate după ce a suferit de cancer la gât. Turneul a inclus şi locaţii în premieră: Dubai, India, Letonia, Estonia, Rusia.

Iunie – Aerosmith sunt incluşi pe Walk Of Stars din Munchen, Germania.

Septembrie – încheie turneul World Tour în Chicago.

Joe Perry susţine apariţii solo în Boston şi New York.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook