25 decembrie 2013

A venit Moş Crăciun la Citatepedia!

În fiecare an, Crăciunul este un moment magic, în care se întâmplă ce ne dorim. Bineînţeles, doar dacă am fost suficient de buni un an întreg.

Şi ce să vezi! Moş Crăciun, dragul de el, a trecut şi pe la Citatepedia. S-a delectat cu câteva poezii şi aforisme, a băut laptele şi a savurat biscuiţii, apoi a lăsat în dar un server nou-nouţ, foarte performant. Adică exact ce era mai necesar pentru evoluţia ulterioară.

Noul server face ca viteza de accesare a paginilor să crească de aproximativ 5 ori, iar aglomerările de trafic practic să dispară. Acum se va vedea mult mai bine ce audienţă poate atrage Citatepedia, descătuşată de limitările tehnice. Mai mult, noi facilităţi îşi vor putea face apariţia, fără reţinerea că serverul nu ar face faţă.

Tranziţia pe noul server nu a fost o simplă copiere. Toate soft-urile au fost actualizate, iar mai multe probleme care îşi aşteptau rândul de ceva vreme au fost rezolvate (în cea mai mare parte referitoare la literele specifice diferitelor limbi).

În caz că nu aţi observat, mai sunt necesare mai puţin de 500 de citate pentru ca Citatepedia să depăşească, în toate limbile, uimitoarea cotă 300.000! Oare se va întâmpla până la finele lui 2013?!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook