4 iulie 2011

99.000 de citate

Iată-ne ajunşi foarte aproape de obiectivul propus! Cine are emoţii?

Cea mai importantă noutate de această dată este schimbarea formulei de estimare calitativă, care ţine acum cont de aproape 50 de factori. Cea mai mare influenţă o au voturile cititorilor, dar se ţine cont şi de alte lucruri, cum ar fi prezenţa traducerilor. Pe de altă parte, sunt şi factori care penalizează un text, de exemplu dacă nu este scris cu diacritice (cu cât textul e mai lung, cu atât penalizarea e mai mare). Tendinţa este să corectăm ce are valoare, rămânând în urmă, de obicei, poezii scrise de amatori fără diacritice. Intenţia este să încurajăm scrierea corectă.

Pe partea internaţională, remarcăm consistenţa căpătată de secţiunile în spaniolă (moderator: Dan Costinaş) şi italiană (moderator: Simona Enache), care au depăşit câte 3.000 de citate. Pe măsură ce conţinutul creşte, le adăugăm şi facilităţi noi. Aşteptăm momentul când numărul participanţilor va începe să crească şi în aceste secţiuni.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 10 voturi
Încarc...

2 thoughts on "99.000 de citate"

  1. Dan spune:

    Eu chiar am ceva emoţii.
    Mi-ar plăcea să-ţi oferim cele 100.000 de citate fix de ziua ta şi de ziua Citatepedia; asta ar însemna cam 180 de adăugări pe zi. Greu, dar nu imposibil!
    La mulţi ani! (de trei ori) ;))

  2. Lucian Velea spune:

    Ei, le vine vremea la toate! Da’ mulţam fain de intenţie :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook