22 aprilie 2011

93.000 de citate şi multe flori

Trecem de încă un prag şi mergem înainte.

De această dată, noutatea este una de sezon: secţiunea tematică Flori (creată după modelul celei anterioare – Dragoste). Intenţia este să clasificăm ce s-a scris despre toate florile. Interesant, unele flori, deşi destul de cunoscute, nu prea sunt băgate în seamă de scriitori. Oricum, sugestiile pe această temă sunt binevenite.

Am realizat şi unele îmbunătăţiri la căutăre. Cel mai important, autorii şi sursele apar în rezultate chiar şi la căutări scrise fără diacritice (aşa cum se întâmpla de mult timp pentru textul propriu-zis).

Urmează alte noutăţi. Fiţi pe fază!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

3 thoughts on "93.000 de citate şi multe flori"

  1. Zoltan Terner spune:

    Este impresionant. Toata cinstea. E un veritabil tezaur. O binefacere pentru iubitorii de idei si de ziceri celebre sau mai putin celebre. Printre ele se pot gasi adevarate nestemate de inteligenta, stil si intelepciune.

  2. Simona Enache spune:

    Aprecierile dv. (şi nu numai) mă emulează să adaug citate în continuare. Un „veritabil tezaur” nu se realizează facil. Este nevoie de multă muncă (în cazul de faţă tradusă prin multă lectură de calitate – îmi place să cred că sunt o persoană selectivă), perseverenţă şi timp disponibil.

    De pildă, eu am lecturat foarte multe cărţi (proză, poezii, aforisme, proverbe) din care am extras fragmentele expuse pe acest site. Pe de altă parte, am observat un număr redus dar constant de participanţi la promovarea culturii şi a valorilor literaturii româneşti şi universale.

    În vederea dezvoltării intelectului, cât şi imaginaţiei, ar fi bine dacă fiecare ins ar lectura cât mai multe cărţi, întrucât inteligenţa trebuie hrănită continuu, iar „hrana” ar fi indicat să fie de calitate.

  3. Lucian Velea spune:

    Participanţi sunt mulţi (circa 3000 până acum), iar fiecare participare este o bucurie, pentru că cineva s-a hotărât să împărtăşească tuturor ceva care îi place.

    Însă la participanţi precum Simona Enache sau Gheorghe Culicovschi sunt impresionante perseverenţa, pasiunea şi dedicaţia. Tot respectul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook