18 octombrie 2010

79.000 de citate

În doar 10 zile, contorul a mai urcat cu o mie! Este o viteză foarte bună şi chiar am sentimentul, după cum evoluează lucrurile, că va fi depăşită în curând.

Citatepedia creşte şi se îmbunătăţeşte prin participarea unei comunităţi de utilizatori. Este o comunitate eterogene, alcătuită din oameni care – în general – nu se cunosc, animaţi de valori diferite. Practic, este o mică societate virtuală, şi tocmai din acest motiv, ca administrator, mă străduiesc să urmez principii pe care aş dori să le văd cât mai prezente în societatea în care trăim.

Fiecare webmaster urmăreşte statistici referitoare la site-ul de care se ocupă. Periodic, prezint unele dintre aceste informaţii, cele pe care le consider mai relevante, deoarece consider că este util pentru comunitate să ştie ce se întâmplă şi prin indicatori numerici. Recent, realizând nişte analize statistice, am remarcat o tendinţă în acumularea informaţiilor care ar permite, în viitor, analize chiar şi la nivel de autor. Cum vi s-ar părea, de exemplu, grafice de apreciere în timp a creaţiei unui autor, pentru a se observa care au fost anii cei mai fructuoşi, după diferite criterii? S-ar putea chiar reliefa motivele unei perioade de succes. Deocamdată nu sunt suficiente date pentru ca astfel de analize să fie atât de relevante încât să devină publice, dar lucrurile evoluează şi în această direcţie. Votaţi şi completaţi date calendaristice de câte ori aveţi ocazia, inclusiv pe Datepedia! Printr-o participare cât mai numeroasă, multe lucruri interesante se pot întâmpla.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook