21 septembrie 2010

77.000 de citate

În acelaşi ritm vioi, baza de date mai creşte cu o mie. Creşterea mare este însă la numărul de vizitatori, care a revenit deja la nivelul de dinaintea verii şi anunţă noi recorduri de audienţă pentru sfârşitul acestui an. Pe de altă parte, această creştere mi-a amintit că Citatepedia nu are resurse nelimitate – seara, când este vârful de trafic, cred că puteţi auzi scrâşnind rotiţele serverului. Prin urmare, urmează iarăşi o perioadă de optimizări şi inovaţii pentru creşterea vitezei. Idei sunt, timp să fie.

Remarc un fapt interesant. De când Gheorghe Culicovschi adaugă iarăşi câte un calup de epigrame bune în fiecare zi, numărul de epigrame slabe adăugate a scăzut foarte mult. Aceasta confirmă o mai veche teorie a mea, că lipsa de mişcare încurajează mediocritatea. Cred că una dintre cele bune metode de a încuraja calitatea este de a furniza constant mostre de o calitate cât mai bună.

Gheorghe Culicovschi a devenit al doilea editor ca nivel de participare, depăşind-o chiar şi pe Simona Enache, a cărei contribuţie continuă regulat. Încă aştept ziua când cineva mă va depăşi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 5 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook