15 martie 2019

7 Minutes

Dean Lewis lansează videoclipul piesei „7 Minutes”, cel mai recent single al său, care se regăsește pe albumul „A Place We Knew”, a cărui lansare are loc pe 22 martie 2019.



Materialul video al piesei a fost regizat de Stevie Russell (Kodaline) și a fost filmat în diferite locuri din Los Angeles. Videoclipul piesei „7 Minutes” redă povestea unei despărțiri dureroase prin developarea unor cadre de tip amintire, ce au rolul de a aduce explicații și de a găsi motivele din spatele separării.

Dean Lewis declară:

Stevie a regizat unele dintre videoclipurile mele preferate. Este una dintre persoanele cu care am vrut să colaborez neapărat. A fost o experiență fantastică și simt că videoclipul redă întocmai ideea piesei.

„7 Minutes” a luat naștere într-un taxi londonez, în urma unei neînțelegeri cu o fată. Mulți artiști au explorat motivul pierderii iubirii, dar puțini au scris despre acele prime câteva momente de durere, despre momentul în care simți că lumea și-a pierdut gravitația și sensul totodată. 

Single-ul „7 Minutes” se regăsește pe albumul de debut al lui Dean, „A Place We Knew”, produs în colaborare cu Edd Holloway & Nick Atkinson, John Castle, Dann Hume și Dylan Nash.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook