30 decembrie 2013

300.000 de citate în 37 de limbi!

În mod normal, conform obiceiului, ar fi trebuit ca titlul de mai sus să se refere la depăşirea a 156.000 de citate în limba română. Iată însă că aproape simultan a apărut un eveniment care eclipsează tot: Citatepedia, în toate limbile (37 până acum), a depăşit 300.000 de citate!

Trecerea acestui prag a fost realizată de Cornelia Georgescu. Şi nu întâmplător, deoarece este cea mai ferventă participantă din ultima vreme. Felicitări!

În ansamblu, este o performanţă la care au contribuit aproape 4 mii de oameni pe parcursul a 8 ani şi jumătate. Prin perseverenţă, s-a alcătuit o colecţie spectaculoasă, una dintre cele mai mari de acest gen din lume – iar pentru toate acestea avem de ce fi mândri!

Toată partea internaţională a proiectului trece printr-un amplu proces de îmbunătăţire structurală, stimulată mai ales de activitatea lui Dan Costinaş, care crede cel mai mult în acest concept multicultural. Procesul are ca obiectiv o interfaţă cu acelaşi aspect ca la română, câteva facilităţi suplimentare şi o mai inteligentă comunicare internă între diferitele părţi componente. Cu plusul de viteză adus de noul server şi cu aceste optimizări, există condiţiile necesare creşterii ulterioare. Pentru că ne dorim ca şi secţiunile în alte limbi să atingă succesul fenomenal la care a ajuns Citatepedia.ro.

La mulţi ani şi la cât mai multe citate bune!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 16 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook