Arhiva pentru noiembrie 20th, 2019

 20 noiembrie 2019

Nu mi-am omorât bărbatul

Liu Zhenyun, unul dintre cei mai apreciați scriitori chinezi contemporani, vine în România, la București și la Brașov, la invitația Institutului Confucius din București și a Editurii Humanitas Fiction. Romanul „Nu mi-am omorât bărbatul„, recent publicat în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu, este lansat în prezența autorului la Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, sâmbătă, 23 noiembrie 2019, la ora 15:00, în standul Grupului Humanitas. La eveniment participă, alături de Liu Zhenyun, Luminița Bălan, profesor universitar, coordonatorul Institutului Confucius al Universităţii din Bucureşti şi traducătoarea romanului, Mugur Zlotea, lector universitar, traducător şi membru al Departamentul de Limbi și Literaturi Orientale, secţia Chineză al Universităţii din Bucureşti și Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Blanco

J Balvin, superstarul originar din Medellín, provoacă isterie în rândul fanilor odată cu lansarea unui nou și bine-venit single, „Blanco”, ce vine la pachet cu un material video futurist, cu o plată cromatică redusă la ofertantul și sugestivul alb.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Augusto Carballido: Ar putea exista viață extraterestră în sistemul nostru solar

În sistemul nostru solar o nouă eră a explorării spațiale începe. Sub gheața groasă de pe Europa, în norii de vapori de pe Enceladus, și în lacurile de metan de pe Titan, astrobiologii caută viața extraterestră. Aceste luni sunt „lumi oceanice” – ele au oceane lichide care pot ajuta la formarea vieții. Există viață pe lumile oceanice? Augusto Carballido explorează această posibilitate.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 20 noiembrie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii