Arhiva pentru noiembrie 4th, 2019

 4 noiembrie 2019

Partea nevăzută a colecţiei de artă Alexandru Phoebus

Muzeul Colecțiilor de Artă organizează marți, 5 noiembrie 2019, ora 18:00, vernisajul expoziţiei „Partea nevăzută a colecţiei de artă Alexandru Phoebus”, eveniment în cadrul căruia este lansat şi repertoriul colecţiei. Curatorul expoziției este Liliana Chiriac, iar autorii catalogului Liliana Chiriac și Ruxandra Dreptu. Liliana Chiriac, Patricia Bădulescu și Marina Iliescu sunt organizatorii expoziţiei, iar conservatorii acesteia Nela Mihai și Ionuţ Sâmbeteanu. Expoziția poate fi vizitată până pe 25 martie 2020.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Omul care mută norii

Publicul este invitat marți, 5 noiembrie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea celei mai recente cărți a lui Radu Paraschivescu, „Omul care mută norii. Șapte întâmplări”. La eveniment vorbesc, alături de Radu Paraschivescu, Sever Voinescu, redactor-șef al revistei Dilema veche, și Horia Ghibuțiu, jurnalist și scriitor.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Nicăieri

Cântecul interpretat de Irina Rimes

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Tshering Tobgay: Un apel urgent pentru salvarea „celui de-al treilea pol”

Regiunea Hindukuş-Himalaya este al treilea cel mai mare depozit de gheață al lumii, după Polul Nord și Polul Sud, și dacă rata actuală de topire continuă, două treimi din ghețari vor dispărea până la sfârșitul acestui secol. Ce se va întâmpla dacă îi lăsăm să se topească? Expertul în probleme de mediu și fost prim-ministru al Bhutanului, Tshering Tobgay, ne împărtășește ultimele informații despre „turnurile de apă din Asia”, făcând un apel urgent pentru crearea unei agenții interguvernamentale pentru protejarea ghețarilor și salvarea a aproximativ două miliarde de oameni din aval de la inundații catastrofale care ar putea distruge terenurile și mijloacele de trai.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 4 noiembrie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii