Arhiva pentru octombrie 14th, 2019

 14 octombrie 2019

Giacomo Casanova. Sonata inimilor frânte

Editura Humanitas Fiction invită cititorii miercuri, 16 octombrie 2019, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu. la o seară dedicată romanului „Giacomo Casanova. Sonata inimilor frânte” de Matteo Strukul, tradus recent de Gabriela Lungu în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu. Alături de scriitorul Matteo Strukul, care participă prin Skype la eveniment, prezintă cartea Smaranda Bratu Elian și Oana Șălișteanu, reputate italieniste, și Monica Neațu, istoric şi lector al Fundaţiei Calea Victoriei. În partea a doua a evenimentului, actorul Marius Stănescu, care l-a interpretat strălucit pe Casanova, citește un fragment din roman.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Arhitectură, Palate

Romfilatelia introduce în circulație pe data de luni, 14 octombrie 2019, emisiunea comună de mărci poștale România-Malta intitulată „Arhitectură, Palate”, ilustrând Palatul Mogoșoaia din România și Palatul Verdala din Malta. Emisiunea de mărci poștale este disponibilă în magazinele Romfilatelia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Cum să mă las

Sore este regizorul videoclipului pentru noua sa piesă, „Cum să mă las”, pentru care tot ea semnează muzica, versurile şi scenariul. Cele patru roluri pe care Sore şi le-a asumat o ajută să-şi comunice mesajele complet, „din suflet până în ochi”, aşa cum îi place ei să spună. Produsă de MediaProMusic, cu muzica înregistrată la HaHaHa Production, piesa „Cum să mă las” a fost compusă de Şerban Cazan, Sore Mihalache şi Florian Rus şi textul scris de Sore Mihalache şi Florian Rus.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Wajahat Ali: Pledoarie pentru a avea copii

Rata globală a fertilității, sau numărul de copii pe care îi are o femeie, a scăzut la jumătate în ultimii 50 de ani. Ce înseamnă pentru viitorul omenirii faptul că avem mai puțini copii? În această poveste amuzantă și revelatoare, jurnalistul (și tatăl foarte obosit) Wajahat Ali, analizează modul în care tendința actuală ar putea duce la probleme neașteptate – și împărtășește ce crede că trebuie să facem ca oamenilor să le fie mai ușor să aibă copii. „Pentru cei care pot și aleg să aibă copii, dați mai departe această minune numită viață, cu bunătate, generozitate, bună-cuviință și dragoste”, spune el.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 14 octombrie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

octombrie 2019
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii