Arhiva pentru septembrie 19th, 2019

 19 septembrie 2019

Neguțătorul din Veneția

Teatrul Național I.L. Caragiale din București anunță premiera spectacolului „Neguțătorul din Veneția” de William Shakespeare, care are loc în zilele de 20 și 22 septembrie 2019, ora 19:30, la Sala Studio. 

O nouă montare Shakespeare la TNB, o nouă colaborare între trupa Naționalului bucureștean și regizorul bulgar Alexander Morfov. Secondat în acest demers de lighting designer-ul Chris Jaeger (Anglia), coregrafa Inga Krasovska (Letonia), Gabi Albu (decor) și Liliana Cenean (costume), și în distribuție de actorii Ion Caramitru, Richard Bovnoczki, Ada Galeș, Alexandru Potocean, Cosmina Olariu, Siviu Mircescu, Flavia Giurgiu, Ciprian Nicula, Emilian Mârnea, Mihai Calotă, Petre Ancuța, Florin Călbăjos, Mihai Munteniţă, Ștefania Cîrcu, Cristina Simion, Shahbazimoghadam Mohammad Jawad, Dragoş Dumitru.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Întâlniri cu Radu Paraschivescu și invitații săi

Cititorii din Cluj, Târgu Mureș, Lugoj, Caransebeș, Galați și Brașov sunt așteptați să participe alături de Radu Paraschivescu și invitații săi, în perioada 20 septembrie–26 octombrie 2019, la evenimentele dedicate bestsellerului „În lume nu-s mai multe Românii” și romanului „Fluturele negru”, apărute recent la Editura Humanitas.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Expoziția Filatelică Română EFIRO 2019

Pentru a sărbători unul din evenimentele de marcă din domeniul filatelic, Romfilatelia introduce în circulație joi, 19 septembrie 2019, emisiunea cu titlul „Expoziția Filatelică Română EFIRO 2019”, ediția a V-a.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

You Ain’t the Problem

Cum data de lansare a următorului său album se apropie cu pași repezi, Michael Kiwanuka ține neapărat să alimenteze curiozitatea fanilor și lansează videoclipul single-ului „You Ain’t the Problem”. Piesa poate fi asemănată cu un imn al puterii interioare și este integrată pe noul material semnat Michael Kiwanuka, a cărui lansare este programată pe 25 octombrie 2019.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Derren Brown: Mentalism, citirea gândurilor și arta de a intra în mintea cuiva

„Magia este o analogie perfectă pentru modul în care alegem să modificăm realitatea pentru a forma o poveste, ca apoi să confundăm acea poveste cu adevărul” – spune realizatorul de numere de magie psihologică Derren Brown. Într-un discurs ingenios combinat cu un foarte captivant truc de citire a gândurilor, Brown explorează tentația irezistibilă de a găsi răspunsuri simple la întrebările complexe și subtile ale vieții.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 19 septembrie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii