Arhiva pentru septembrie 9th, 2019

 9 septembrie 2019

Tramvaiul Poeziei

Julius Meinl, în parteneriat cu asociația Arta nu Mușcă, anunță lansarea „Tramvaiului Poeziei”. Acesta circulă pe ruta tramvaiului 1, în perioada 10 septembrie – 1 octombrie 2019 și transformă fiecare călătorie într-un moment de relaxare. Acesta se întâmpină călătorii cu decoruri speciale, cărți de poezie, cafea, muzică și multe surprize din partea Julius Meinl.

Inițiativele Julius Meinl din cadrul proiectului au fost gândite și create special astfel încât călătorii să se bucure din plin de experiențe inedite. Aceștia pot găsi în timpul lecturii, vouchere cu premii ascunse printre paginile cărților. Mai mult decât atat, călătorii sunt provocați să dea frâu liber imaginației și să compună propriile versuri, iar fiecare creație este recompensată. Pentru ca diminețile să înceapă bine, în perioada 23 – 27 septembrie 2019, stația de tramvai Dr. Felix (zona Victoriei) devine stația de poezie în care toți călătorii primesc câte o cafea gratuită din partea brandului.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Feeling Some Kinda Way

Videoclipul cântecului interpretat de Kylie Cantrall

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Claudia Miner: O nouă modalitate de a-i pregăti pe copii pentru grădiniță

Educația preșcolară este esențială pentru succesul copiilor, însă milioane de copii din Statele Unite continuă să nu aibă acces la programe care să-i pregătească pentru la grădiniță și școală. Accesați proiectul UPSTART, o modalitate de a aduce educația preșcolară în casele copiilor din comunitățile defavorizate, fără niciun cost din partea familiilor. Inovatoarea în educație Claudia Miner împărtășește cum programul UPSTART pregătește pentru succes copiii de patru ani, cu doar 15 minute de studiu pe zi, și cum putem ajuta. (Acest plan ambițios face parte din Proiectul Audacious, inițiativa TED de a inspira și finanța schimbările la nivel global.)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 9 septembrie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii