Arhiva pentru septembrie 2nd, 2019

 2 septembrie 2019

Celebrarea tuturor fațetelor lumii muzicale la MTV Video Music Awards 2019

Premiile MTV Video Music Awards din 2019 au avut loc pe 26 august 2019, la Prudential Center din Newark, fiind prima ceremonie VMA care a avut loc în New Jersey. Sebastian Maniscalco a găzduit cea de-a 36-a ceremonie anuală. Ariana Grande, Taylor Swift și Billie Eilish au fost cele mai premiate, cu câte trei trofee. Missy Elliott a devenit prima cântăreață rap care a câștigat Premiul Michael Jackson Video Vanguard.

Pentru prima oară în istoria MTV s-a instituit și acordat premiul MTV Fashion Trailblazer Award creatorului de modă american Marc Jacobs. MTV a declarat că Jacobs și muzica sunt indisolubil legate, de la implicarea lui Cher și Missy Elliott în campaniile sale publicitare, la costumațiile asigurate unor modele ale modei din lumea muzicii, cum ar fi Lady Gaga, Cardi B și Nicki Minaj. Cu o moștenire care se întinde pe o perioadă de peste trei decenii, Marc Jacobs este o figură preeminentă în materie de modă și muzică, întruchipând perfect spiritul premiului Fashion Trailblazer.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Greatest Mistake

Cântecul compus și interpretat de Jack Savoretti

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Jarrell Daniels: Ce pot învăța procurorii și deținuții unii de la alții

Cu câteva săptămâni înainte să fie eliberat, Jarrell Daniels a urmat un curs în care deținuții învățau alături de procurori. Prin simplul fapt de a sta împreună și discuta, au descoperit adevăruri surprinzătoare despre sistemul juridic și idei despre cum are loc cu adevărat schimbarea. În prezent profesor și activist, Daniels reflectă asupra modului în care educația colaborativă poate schimba sistemul juridic și poate găsi soluții la problemele sociale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 2 septembrie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2019
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii