Arhiva pentru iulie 18th, 2019

 18 iulie 2019

„C. Hogaș: Pe drumuri de munte” de George Topîrceanu

Hotărât lucru că dl Calistrat Hogaș este un scriitor fără noroc. Volumul de față, afară de câteva bucăți, a fost scris acum vreo 25 de ani, și trebuia să apară atunci. Impresia pe care ar fi lăsat-o cititorilor ar fi fost mai puternică, firește — pentru că volumul, deși e scris de atâta vreme, pare că e scris astăzi…

Viața românească i-a republicat bucățile vechi și unele noi.

Acum doi ani volumul era tipărit, dar când să se pună în vânzare s-a văzut că avea atâtea greșeli de tipar, încât era imposibil să apară astfel în lume.

Dl Hogaș n-avea noroc.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Shine

Emeli Sandé lansează „Shine”, un nou single extras de pe următorul album al artistei, „Real Life”, a cărui lansare este programată pe data de 13 septembrie 2019. Videoclipul ce acompaniază piesa a fost regizat de către Sarah McColgan (H.E.R, Charli XCX, Miguel, Sean Paul) și a fost filmat în Los Angeles. Materialul video le are în prim-plan pe Emeli și pe sora acesteia, Lucy.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Iseult Gillespie: De ce ar trebui să citim „Așteptându-l pe Godot”?

Doi bărbați, Estragon și Vladimir, se întâlnesc lângă un copac seara pentru a-l aștepta pe un anumit „Godot”. Așa începe un șir de evenimente iritante, în care cei doi se întreabă când va veni Godot, de ce așteaptă și dacă se află lângă copacul care trebuie. Piesa lansează o întrebare simplă, dar incitantă: ce ar trebui să facă personajele? Iseult Gillespie ne împărtășește tot ce trebuie să știm pentru a citi această tragicomedie. Lecție de Iseult Gillespie, regizată de Tomás Pichardo-Espaillat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 18 iulie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2019
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii