Arhiva pentru iunie 27th, 2019

 27 iunie 2019

„Eminescu și epigonii lui” de George Topîrceanu

Pentru generațiile care vin, Eminescu, așa cum ne obișnuisem a-l cunoaște, nu mai există. Există alt Eminescu — un poet inegal, adeseori mediocru și incorect, care-și repetă unele figuri și întorsături de cuvinte până la saturație.

Aceasta se datorește tocmai unora dintre admiratorii lui entuziaști, care nu s-au mulțumit să-l admire de la distanță, ci s-au apropiat să-l pipăie, să se frece bine de el, pentru propriul lor lustru.

Se știe cum a început infamia.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Trandafiri

O nouă colaborare a luat naștere între Jon Brian și Sandra N. Piesa „Trandafiri” este despre o situație cu care mulți dintre noi ne-am confruntat: o relație plină de minciuni, în care partenerii au ajuns la capătul puterilor și își spun „adio”. Melodia este compusă de Jon Brian, Florin Popa și Cristian Gabriel Militaru, versurile sunt scrise de Jon Brian și Tatiana Artic, iar regizorul clipului este Cristian Gabriel Militaru.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Matt Mullenweg: De ce e bună pentru companii munca de acasă

Pe măsură ce popularitatea muncii de la distanță crește, angajații de azi pot colabora aflându-se în orașe diferite, în țări diferite, sau chiar în zone cu alt fus orar. Cum afectează asta dinamica muncii de birou? Și cum ne putem asigura că toți angajații, și cei de la sediu, și cei de acasă, se simt conectați? Matt Mullenweg, cofondator al WordPress și CEO la Automattic (cu forța de muncă dispersată pe glob în proporție de 100%), ne împărtășește secretele sale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 27 iunie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2019
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii