Arhiva pentru mai 14th, 2019

 14 mai 2019

„Nocturn” – concert Carla’s Dreams

Tradiționalul concert anual Carla’s Dreams, intitulat „Nocturn”, are loc pe 18 mai 2019, pentru prima dată la Romexpo. „Doar pentru ai noștri”, au spus Carla’s Dreams. Cea mai scurtă și nonconformistă invitație la un eveniment, așa cum și-au obișnuit fanii: direcți, dar discreți, intenși și mereu surprinzători. Invitați speciali sunt Delia, Mark Stam, Vanotek, Deliric și Antonia.

Este cel mai mare show Carla’s Dreams și cel mai mare show al unui artist de limba română organizat vreodată în România.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Regele şi Duduia. Carol II şi Elena Lupescu dincolo de bârfe şi clişee

Publicul pasionat de lectură și istorie este invitat joi, 16 mai 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea cărții „Regele şi Duduia. Carol II şi Elena Lupescu dincolo de bârfe şi clişee” de Tatiana Niculescu, un volum fascinant în care autoarea reconstruiește, din documente de arhivă, scrisori inedite, memorii, jurnale și mărturii ale contemporanilor, culisele celui mai stăruitor scandal politic din istoria interbelică a României. La eveniment participă scriitoarele Tatiana Niculescu și Ioana Pârvulescu și istoricul Alina Pavelescu, director adjunct al Arhivelor Naționale.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Breaking Down the Door

Videoclipul cântecului interpretat de Santana featuring Buika

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Fatima AlZahra’a Alatraktchi: Pentru a detecta infecțiile mai devreme trebuie să învățăm limbajul secret al bacteriilor

Bacteriile „discută” între ele, trimițănd informații chimice pentru a lansa atacuri. Ce ar fi dacă am putea auzi ceea ce discută acestea? Nano-fizicianul Fatima AlZahra’a Alatraktchi a inventat un instrument cu ajutorul căruia se poate spiona comunicarea dintre bacterii și traduce comunicarea lor secretă în limbaj uman. Munca ei ar putea pava calea pentru o diagnosticare timpurie a bolii, înainte chiar de a ne îmbolnăvi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 14 mai 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2019
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii