Arhiva pentru aprilie 9th, 2019

 9 aprilie 2019

317.000 de citate în română

Încă o săptămână, încă o mie pe contor.

Citatepedia este online de atâţia ani, încât internetul s-a schimbat substanţial. Vă daţi seama că atunci când am creat site-ul, iPhone nu apăruse, nici telefoanele cu Android?! De tablete nici nu mai vorbim.

În prezent, dispozitivele mobile sunt folosite tot mai mult pentru accesul la internet. Citatepedia încearcă să fie cât mai uşor de utilizat şi pe astfel de dispozitive. În acest sens, am mărit spaţiul dintre rânduri, pentru a evita ca două linkuri să fie prea apropiate (dificil de accesat tactil).

Noul mod de prezentare face textul mai uşor de citit, aşa că sperăm să fie o experienţă mai plăcută pentru toată lumea.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Clasa noastră

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) prezintă  miercuri, 10  aprilie 2019, de la  ora 19:30, la Sala Studio a Teatrului Odeon spectacolul „Clasa noastră” de Tadeusz Słobodzianek în regia conf. univ. dr. Mihaela Sîrbu, mișcarea scenică de lect.univ.dr. Andreea Duță și scenografia semnată de Inocențiu Ieremia (an III, licență Scenografie). Din distribuție fac parte Ecaterina Elena Lupu/ Marina Podgoreanu, Diana Rotaru/ Loredana Vlăduț, Alina Florescu/ Ioana Nimigean, Alexandru Munteanu, Sami Al-Tawel, Alexandru Mirea/ Vlad Brumaru (anul I, master Actorie), Denis Imbrescu, Andrei Stăncescu/ Robert Topor, Ștefan Bălan, Tudor Cucu-Dumitrescu/ Theodor Șoptelea (anul II, licență Actorie). Coordonatorii clasei sunt conf.univ.dr. Mihaela Sîrbu și lect.univ.dr. Adriana Titieni.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

În lume nu-s mai multe Românii (planetei noastre asta i-ar lipsi)

Editura Humanitas invită publicul joi, 11 aprilie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea cărții „În lume nu-s mai multe Românii (planetei noastre asta i-ar lipsi)” de Radu Paraschivescu. La eveniment vorbesc, alături de autor, Victor Rebengiuc, Vlad Voiculescu și Cătălin Striblea. Lansarea se încheie cu o sesiune de autografe.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

CineCopilăria cu Elisabeta Bostan

În 2019, Primăria orașului Buhuși, Asociația Culturală ARTIS și Casa de Cultură Buhuși lansează proiectul cultural „CineCopilăria cu Elisabeta Bostan”. La Buhuși, orașul natal al regizoarei Elisabeta Bostan, sunt proiectate filmele copilăriei. Filmul a fost lansat pe 6 aprilie 1972, împlinind 47 de ani. Regizat de Elisabeta Bostan, îi are în în rolurile principale pe Lulu Mihăescu, Margareta Pâslaru și Dem Rădulescu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Feelings

Videoclipul cântecului interpretat de John Newman

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Washington Wachira: Pentru dragostea faţă de păsări

Începând cu glorioasa bibilică cu creastă și de la Jacana africană adulterină, până la vulturii care pot curăța scheletul unei zebre în mai puțin de 30 de minute, Washington Wachira își dorește să ne facă pe toți să cunoaștem speciile minunate de păsări care împart planeta cu noi. Dacă nu sunteți încă un admirator al creatorilor de pene – sau interesați de conservarea acestora – veți deveni cu siguranță după ce ascultați acest discurs încântător.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 9 aprilie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2019
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii