Arhiva pentru aprilie 4th, 2019

 4 aprilie 2019

Poezia în oraş

„Poezia în oraș”, ediția 2019, are loc la invitația Institutului Cultural Român de la Varșovia, co-organizator al evenimentului, la proiect participând poetele Domnica Drumea (România) și Diana Iepure (Republica Moldova), în capitala poloneză Varșovia în intervalul 1-30 aprilie 2019. În data de 7 aprilie 2019, la Centrul pentru Artă Contemporană Ujazdowski (Laboratorium) are loc ateliere de scriere creativă, susținute de Loesje – o inițiativă internațională, care promovează libertatea de expresie. Intervențiile specifice Loesje în spațiul public îndeamnă la reflecție. La ateliere sunt scrise texte noi, iar tematica lor este exact iubirea. Organizatorul atelierelor este Ambasada Olandei. O zi mai târziu, în 8 aprilie 2019, tot la Laboratorium are loc seara de poezie „20 de poeme despre iubire. Poezia europeană”, în timpul căreia sunt prezentate toate lucrările ediției „Poems in the City 2019”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

O sută de ani de relaţii diplomatice româno-polone. Conferinţă academică şi lansare de carte

Cu ocazia împlinirii, în acest an, a o sută de ani de relaţii diplomatice româno-polone, Institutul Cultural Român de la Varşovia, împreună cu Institutul de Istorie Tadeusz Manteuffel al Academiei Poloneze de Ştiinţe, organizează o conferinţă ştiinţifică pe tema relaţiilor politice, diplomatice şi militare dintre România şi Polonia, pe parcursul secolului al XX-lea. Conferinţa are loc la Varşovia, în data de 4 aprilie 2019, la sediul Institutului de Istorie Tadeusz Manteuffel, şi reunește istorici din România şi Polonia, specializaţi în domeniul relaţiilor dintre cele două ţări.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Inimi pierdute

Videoclipul cântecului interpretat de Edward Sanda

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Michele L. Sullivan: A cere ajutor e o putere, nu o slăbiciune

Cu toții trecem prin provocări – unele se pot vedea, majoritatea nu, spune Michele L. Sullivan. Într-o discuție legată de perspective, Sullivan împărtășește povești pline de spirit și înțelepciune, amintindu-ne că suntem cu toții parte din sistemele de susținere ale celor din jur. „Singurii papuci în care puteți merge sunt ai voștri”, spune ea. „Cu compasiune, curaj și înțelegere, putem merge împreună, unul lângă altul.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 4 aprilie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2019
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii