Arhiva pentru martie 19th, 2019

 19 martie 2019

314.000 de citate în română

Când am început această monitorizare a datelor statistice, trecea luna până să fie ceva de spus. Iată că acum, contorul de la Citatepedia.ro a mai crescut cu o mie în mai puţin de 5 zile. Acest ritm, care a devenit o obişnuinţă, este de-a dreptul impresionant.

Deoarece conţinutul a tot crescut, am făcut unele îmbunătăţiri în zona japoneză: Haiku, Senryu, Tanka, Gogyohka. Acum acestea sunt organizate mai coerent şi au statistici, pentru a le urmări mai uşor evoluţia. Pe măsură ce vor creşte şi mai mult, vor apărea şi alte facilităţi.

Mai general vorbind, dacă doriţi ca Citatepedia să se dezvolte mai mult într-o anumită direcţie, este suficient să participaţi. Îmbunătăţirile vor urma cu siguranţă, atunci când devin necesare!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Dezbatere cu tema „Şi eu am trăit în comunism” şi vizionarea fimului „Cadoul de Crăciun”

Cei interesați sunt invitați joi, 21 martie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la dezbaterea cu tema „Şi eu am trăit în comunism„, pornind de la antologia omonimă realizată de Ioana Pârvulescu și apărută la Editura Humanitas, și de la scurtmetrajul „Cadoul de Crăciun”, câștigătorul Marelui Premiu la Festivalul de Film Clermont-Ferrand 2019, regizat de Bogdan Mureşanu. La dezbatere participă scriitorii Ioana Pârvulescu și Radu Paraschivescu, regizorul Bogdan Mureșanu, directorul de imagine Tudor Platon, actorii Adrian Văncică și Ioana Flora și echipa Funky Citizens împrenă cu Cosmin Pojoranu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Dans

Cântecul compus şi interpretat de Irina Rimes


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Peter Weinstock: Simulări realistice ce fac operaţiile chirurgicale mai sigure

Doctorul Peter Weinstock ne arată cum echipele de chirurgi folosesc un amestec de efecte speciale de la Hollywood și printări 3D pentru a putea crea reproduceri realistice uluitoare ale pacienților, astfel încât pot exersa operații chirurgicale riscante anterior operațiilor. Gândiți-vă: operăm de două ori, tăiem o singură dată.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 19 martie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2019
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii