4 februarie 2019

306.000 de citate în română

Peste weekend, Citatepedia.ro a mai trecut un prag. Încă se află în sprint, aşa că vom marca următoarea mie foarte curând.

Secţiunea Haiku a trecut de 5.000 de înregistrări. Pare mult, dar s-ar putea dezvolta la un nivel de top. Abia aşteptăm să mai crească, pentru a-i adăuga şi alte facilităţi.

Deocamdată ne batem capul cu nişte probleme tehnice. Că aşa-i viaţa, nu toate merg brici. Dar cine ştie ce idei mai apar şi din aceste provocări!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Nimicul

Editura Humanitas Fiction așteaptă publicul miercuri, 6 februarie 2019, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanului „Nimicul” de Hanif Kureishi, în traducerea lui Cristian Ionescu, publicat în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu. Ana Barton, scriitoare, Cristina Foarfă, jurnalistă, editor coordonator Bookaholic.ro, și Simona Preda, critic literar prezintă cartea. Moderatorul întâlnirii este Raluca Popescu, redactor-șef al Editurii Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Swan Song

Cântecul interpretat de Dua Lipa pe coloana sonoră a filmului „Alita: Battle Angel”

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Ashwini Anburajan: Modul în care criptomonedele pot ajuta startup-urile să strângă capital de investiţii

Trăim în era de aur a antreprenoriatului, spune antreprenorul Ashwini Anburajan – dar capitalul de risc nu a evoluat pentru a ține pasul, iar startupurile nu au la dispoziție fondurile necesare pentru a se dezvolta. În acest scurt discurs, Ashwini povestește cum compania ei a devenit parte dintr-o metodă complet nouă de a strânge capital, folosind puterea cooperării și a criptomonedelor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 4 februarie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.   mart. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii