31 ianuarie 2019

Vacanţa (ART)fel

Muzeul Național de Artă al României lansează o nouă provocare de la Școala altfel la „Vacanța (ART)fel”, un nou program pentru familii ai căror copii au vârste între 7 și 12 ani, desfășurat în perioada 6-9 februarie 2019 oferta educativă clasică, adresată profesorilor și elevilor din toate ciclurile.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

A Place Called Slaughter Race

Cântecul de pe coloana sonoră a filmului „Ralph Breaks the Internet”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Elizabeth White: O privire sinceră asupra crizei financiare personale

Iată un secret: milioane de „baby boomers” trec în ultimii ani din viața lor printr-o criză financiară severă. Și chiar în spatele lor este o generație mai tânără care se confruntă cu aceleași provocări. În această discuție profund personală, autoarea Elizabeth White deschide o conversație onestă despre probleme financiare și oferă sfaturi practice pentru a trăi o viață îmbogățită, cu un venit limitat.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 ianuarie 2019

Guadalajara

Pasionații de literatură și cititorii de proză actuală sunt invitați la Librăria Humanitas de la Cișmigiu joi, 31 ianuarie 2019, la ora 19:00, la o discuție despre volumul de povestiri „Guadalajara” de Iulian Popa, publicat recent în colecția 821.135.1 Scriitori români contemporani, la Editura Humanitas. Cartea este prezentată de Iulian Popa, Luminița Corneanu, Nona Rapotan, și de Andreea Răsuceanu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Dancing with a Stranger

Sam Smith și Normani lansează clipul piesei „Dancing with a Stranger”, regizat de Vaughan Arnell, cel care a lucrat în trecut cu artiști precum James Blunt și George Michael. Pe scurt, videoclipul îi ilustrează pe cei doi artiști, Sam Smith și Normani, în 2 planuri separate însă simultane, în care fiecare se confruntă cu sentimentele dezamăgirii și neajunsului, rezultate în urma despărțirii.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Paul Sereno: Dezgroapă dinozauri

Peisaje stranii, caniculă şi (uneori) crocodili fioroşi îi aşteaptă pe oamenii de ştiinţă care caută indicii despre genialitatea evoluţiei. Paleontologul Paul Sereno vorbeşte despre confruntările sale surprinzătoare cu preistoria — şi despre un nou mod de a ajuta elevii să participe la această aventură.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna ianuarie 2019.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.   feb. »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii