Arhiva pentru decembrie 3rd, 2018

 3 decembrie 2018

Doi dramaturgi hispanici la Bucureşti

Institutul Cervantes din Bucureşti, în colaborare cu Teatrul Odeon, organizează  două spectacole-lectură, în cadrul „Întâlnirilor literare hispano-române” la Bucureşti. Începute în octombrie 2018, aceste întâlniri literare au reunit o serie de dialoguri, lecturi, mese rotunde şi lansări de carte între scriitori de limbă spaniolă, scriitori români şi editori din cele două spaţii culturale. Ele se încheie cu aceste două spectacole-lectură din dramaturgia contemporană de limbă spaniolă, traduse în română şi regizate de doi regizori români cunoscuţi, Andrei Măjeri și Bobi Pricop.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Scara lui Iakov

Editura Humanitas Fiction invită publicul la Librăria Humanitas de la Cișmigiu miercuri, 5 decembrie 2018, de la ora 19:00, la lansarea romanului „Scara lui Iakov” de Ludmila Uliţkaia, tradus în limba română de Gabriela Russo, bestseller Gaudeamus 2018, recent apărut în colecția Raftul Denisei, un roman-parabolă. Cartea este prezentată de Ioana Pârvulescu, scriitoare, Marina Constantinescu, filolog, jurnalist și critic de teatru și Antoaneta Olteanu, director al Departamentului de Filologie Rusă şi Slavă (Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine – Universitatea din Bucureşti). Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Rădăcini

Cântecul interpretat de Lora

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Tammy Lally: Să fim sinceri despre problemele noastre financiare

Lupta bugetară și financiară e un lucru comun, dar a vorbi sincer și în mod public despre ea nu este tot așa. De ce ascundem problemele noastre legate de bani? În acest discurs profund și personal, autorul Tammy Lally ne încurajează să ne eliberăm de „jena monetară” și ne arată cum să oprim echivalarea conturilor noastre bancare cu valoarea noastră proprie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 3 decembrie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii