Arhiva pentru noiembrie 29th, 2018

 29 noiembrie 2018

Atelier de hârtie de mână

Muzeul Național de Artă al României și BRD–Groupe Société Générale lansează un parteneriat de doi ani care urmărește finalizarea viitoarei expuneri de artă japoneză din cadrul Galeriei de Artă Orientală. Debutul parteneriatului este marcat de un program educativ inedit inspirat de gravura japoneză. Sub îndemnul „Învățăm … dintr-o privire!” programele constituie o noutate absolută în ceea ce privește activitățile pentru public concepute de colectivul secției Educație și coincid cu lansarea noii oferte educative pentru publicul școlar și nu numai. Ele se derulează pe parcursul a două weekenduri, sâmbătă, 8 decembrie 2018, – Ateliere de hârtie manuală susținute de Asociația Moara de hârtie și sâmbătă, 15 decembrie 2018, – Ateliere de gravură japoneză, adresându-se atât familiilor cu copii între 10-14 ani (ora 11:00) cât și tinerilor și adulților (ora 15:00).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

1 Decembrie la Muzeul ASTRA

De 1 decembrie 2018, la Muzeul ASTRA (Piața Mică, nr. 11, Sibiu), instituție ale cărei acțiuni sunt posibile prin finanțarea Consiliului Județean Sibiu, intrarea este gratuită. De asemenea, toate unitățile Muzeului sunt deschise cu program normal, iar în Pavilionul Muzeal Multicultural (Muzeul în aer liber) are loc o expoziție specială, dedicată Marii Uniri.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Sfinţirea Altarului Catedralei Mântuirii Neamului

În anul Centenar al Marii Uniri, Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale intitulată „Sfințirea Altarului Catedralei Mântuirii Neamului” (Catedrala Națională) dedicată unui important eveniment pentru creștinii ortodocși și este disponibilă începând de joi, 29 noiembrie 2018, în magazinele Romfilatelia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Iartă-mă

Videoclipul cântecului interpretat de Delia Rus

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Halima Aden: Cum am ajuns dintr-un copil refugiat un model internațional

Halima Aden a făcut istorie când a devenit primul model cu hijab care a apărut pe coperta revistei Vogue. Acum se întoarce în Tabăra de Refugiați Kakuma din Kenya – unde s-a născut și a trăit până la vârsta de șapte ani – pentru a împărtăși un mesaj inspirațional referitor la ce a învățat de-a lungul drumului de la a fi un copil refugiat la a fi un model internațional.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 29 noiembrie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii