Arhiva pentru noiembrie 13th, 2018

 13 noiembrie 2018

Bilanţul Forumului Diversităţii Culturale la finalul celei de-a treia ediţii

În perioada 9-11 noiembrie 2018, Asociația MAIE a organizat cea de-a treia ediție a Forumului Diversității Culturale, un eveniment care a reunit, timp de trei zile, peste 400 de elevi, profesori, specialiști în cultură, reprezentanți ai instituțiilor publice, ai organizațiilor non-guvernamentale și ai diferitelor minorități etnice, precum și reprezentanți ai publicului larg interesat de temele propuse.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Lullaby

Teatrul Odeon prezintă vineri, 16 noiembrie 2018, de la ora 18:30, la Sala Studio în cadrul proiectului european Fabulamundi. Playwritting Europe spectacolul lectură „Lullaby” de Erika Galli și Martina Ruggeri. Spectacolul este tradus de Eva Simon și regizat de Elena Morar. Din distribuție fac parte Virginia Rogin, Rodica Mandache, Gelu Nițu, Mircea Constantinescu și Cătălina Mustață. Spectacolul lectură are loc în prezența autoarelor și este urmat de discuții cu publicul. Intrarea la spectacol este liberă.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Seară japoneză: „Suspine tandre” şi atelier de shamisen

Editura Humanitas Fiction așteaptă publicul cititor joi, 15 noiembrie 2018, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la o seară japoneză dedicată lansării romanului „Suspine tandre” de Yoko Ogawa, recent apărut în colecția Raftul Denisei. La eveniment participă domnul Takahiko Watabe, consilier al Ambasadei Japonei în România, Marius Constantinescu, scriitor și jurnalist cultural, lector dr. Magdalena Ciubăncan, traducătoarea romanului și Șerban Georgescu, directorul Departamentului de Studii Asiatice din cadrul Universității Româno-Americane. Denisa Comănescu este moderatorul întâlnirii.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

No Matter What

Videoclipul cântecului interpretat de Calum Scott

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Jakob Magolan: Un curs intensiv de chimie organică

Jakob Magolan se află, astăzi, aici, pentru a vă schimba percepția despre chimia organică. Într-un discurs accesibil, plin de grafice impresionante, el ne predă bazele chimiei organice în timp ce dorește să anuleze stereotipul conform căruia chimia organică este o materie de care ar trebui să ne fie frică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 13 noiembrie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii