Arhiva pentru noiembrie 5th, 2018

 5 noiembrie 2018

Imaginile României. Ateliere creative despre diversitate

Proiectul cultural „Imaginile României. Ateliere creative despre diversitate” invită elevii de liceu din patru orașe ale României (București, Brașov, Brăila și urmează Drobeta Turnu Severin) să descopere aportul minorităților, vechi și noi, la definirea identității locurilor și comunităților de care aparțin, prin ateliere de educație care îmbină cercetarea cu arta.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Sala de bal

Editura Humanitas Fiction așteaptă publicul la Librăria Humanitas de la Cișmigiu miercuri, 7 noiembrie 2018, de la ora 19:00, la lansarea romanului „Sala de bal” de Anna Hope – considerat replica britanică la „Zbor deasupra unui cuib de cuci” –, recent apărut în colecția Raftul Denisei, coordonată de Denisa Comănescu, și tradus de Irina Bojin. Scriitoarea britanică Anna Hope participă prin Skype la eveniment. Cartea este prezentată de Ana Barton, scriitoare, Simona Preda, scriitoare, doctor în istorie, și Vlad Stroescu, psihiatru, iar moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Indestructibil

Phaser lansează single-ul „Indestructibil”, cu un videoclip filmat în Japonia și în România. Muzica și versurile sunt semnate de membrii trupei, iar producția și masterizarea au fost realizate de George Hora de la Studio66.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Priya Vulchi & Winona Guo: De ce avem nevoie pentru o educație rasială

În ultimul an, Priya Vulchi și Winona Guo au călătorit în toate cele 50 de state din America, colectând povești personale despre rasism și comuniune. Acum sunt într-o misiune de a oferi fiecărui american instrumentele necesare pentru a înțelege, a trăi și a îmbunătăți o lume scindată de diferențele rasiale. Într-o discuție dinamică, Vulchi și Guo împletesc experiențele personale pe care le-au strâns cu cercetări și statistici, pentru a arăta două lipsuri fundamentale în educația noastră rasială – și cum le putem depăși.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 5 noiembrie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii