Arhiva pentru septembrie 25th, 2018

 25 septembrie 2018

Romeo şi Julieta – premieră la TNB

Teatrul Naţional I.L. Caragiale din Bucureşti aşteaptă publicul la o nouă premieră a stagiunii 2018-2019: „Romeo și Julieta”, după William Shakespeare, în viziunea dramaturgică și în regia lui Yuri Kordonski. Premiera oficială a spectacolului are loc la Sala Studio (în configurație de tip arenă), în zilele de 29 și 30 septembrie 2018, de la ora 19:30. Din distribuție fac parte actorii: Ioan Andrei Ionescu, Costina Cheyrouze, Crina Semciuc, Florentina Ţilea, Ada Galeș, Emilian Marnea, Rodica Ionescu, Florin Călbăjos, Eduard Adam, Mihai Calota, Victoria Dicu, Ionuț Toader, Marius Manole, Lari Giorgescu, Cosmina Olariu, Răzvan Vasilescu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Cartografia lumii de dincolo

Cititorii sunt așteptați sâmbătă, 29 septembrie 2018, ora 17:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea primului roman publicat de Laura T. Ilea în spațiul românesc, „Cartografia lumii de dincolo„, recent apărut la Editura Humanitas, în colecția „Scriitori români contemporani”. La eveniment vorbesc, alături de autoare, crititul literar Tania Radu și scriitoarea Andreea Răsuceanu, coordonatorul colecției.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Hippie

În „Hippie” – noul său roman autobiografic -, Paulo Coelho reînvie visul de iubire și pace universală al generației hippie. Paulo, un tânăr brazilian care își dorește să devină scriitor, străbate lumea în căutarea libertății și a sensului profund al existenței. Călătoria lui inițiatică pornește din America de Sud și se încheie în Orient, o experiență care îi dă șansa unor transformări profunde și de care cititorii se bucură începând cu 1 octombrie 2018.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Pratik Shah: Cum IA facilitează diagnosticarea bolii

Astăzi, algoritmii IA necesită zeci de mii de imagini medicale scumpe pentru a detecta boala unui pacient. Cum ar fi dacă am putea reduce drastic cantitatea de date necesară pentru instruirea unei IA, care să reducă și să eficientizeze costurile diagnosticării? TED Fellow Pratik Shah lucrează la un sistem inteligent pentru a face acest lucru. Folosind o abordare IA neortodoxă, Shah a dezvoltat o tehnologie care necesită doar 50 de imagini pentru a realiza un algoritm de lucru – și chiar poate folosi fotografiile făcute cu telefoanele mobile ale doctorilor pentru a stabili un diagnostic. Aflați mai multe despre felul în care acest nou mod de a analiza informațiile medicale ar putea duce la detectarea precoce a bolilor care pun viața în pericol și ar putea aduce diagnosticul asistat de IA la mai multe setări în domeniul sănătății în întreaga lume.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 25 septembrie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii