Arhiva pentru septembrie 17th, 2018

 17 septembrie 2018

291.000 de citate în română

Citatepedia.ro nu doar creşte în volum. Odată cu începerea anului şcolar, audienţa a explodat – cu circa 50% mai mult şi tot mai creşte. Aşteptăm să vedem ce recorduri vor mai fi depăşite.

Secţiunea Aforisme îşi continuă expansiunea rapidă, depăşind 46.000 de înregistrări. Până la sfârşitul anului, probabil contorul va schimba prefixul.

Elevi şi părinţi, spor la lecţii! Dacă Citatepedia v-ar putea ajuta şi în alte feluri, nu ezitaţi să ne daţi de ştire. Ne bucurăm dacă vă putem fi de folos.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Festivalul Naţional de Teatru 2018

Festivalul Național de Teatru (FNT), ediția a 28-a, care se desfășoară în București în perioada 19-29 octombrie 2018, aduce în fața bucureștenilor 36 de spectacole din selecția oficială a FNT. Păstrând tradiţia iniţiată în anul 2006 de directorul artistic și criticul Marina Constantinescu de a invita mari spectacole ale lumii la Bucureşti în cadrul FNT, şi în acest an, trei spectacole de teatru și alte trei producții din sfera dansului, semnate de nume mari ale scenei europene oferă publicului român ocazia de a lua contact cu unele dintre cele mai noi tendințe ale artei contemporane.



Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Dumnezeul lucrurilor mărunte

Editura Humanitas Fiction aşteaptă pe cei interesați la Librăria Humanitas de la Cişmigiu miercuri, 19 septembrie 2018, ora 19:00, la lansarea romanului „Dumnezeul lucrurilor mărunte” de Arundhati Roy, recompensat cu Booker Prize în 1997 și tradus în peste 40 de limbi, apărut recent în colecția „Raftul Denisei”, coordonată de Denisa Comănescu, care este și moderatorul întâlnirii La eveniment vorbesc Laura Câlțea, filolog, deținătoarea Blogului unei cititoare de cursă lungă, Ana Maria Caia, jurnalistă și Cosmin Ciotloș, critic literar.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Făuritori ai Marii Uniri (II)

Pentru a onora memoria personalităților care au contribuit la realizarea României Mari, Romfilatelia introduce în circulație emisiunea de mărci poștale „Făuritori ai Marii Uniri, partea a II-a”. Pe elementele emisiunii sunt reproduse portretele unor patrioți care s-au luptat pentru îndeplinirea idealului național de secole al românilor. Noua emisiune este lansată luni, 17 septembrie 2018, în cadrul Sesiunii de comunicări științifice dedicate Centenarului Marii Uniri, sesiune organizată de Romfilatelia în parteneriat cu Academia Română și Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” și este disponibilă în magazinele Romfilatelia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Mariners Apartment Complex

Povestea unei veri târzii continuă cu cea mai recentă piesă Lana Del Rey. „Mariners Apartment Complex” este una dintre cele două piese pe care artista le-a pregătit pentru luna septembrie 2018.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Clay Shirky: Instituții versus colaborare

În acest discurs vizionar din 2005, Clay Shirky arată cum grupurile închise și corporațiile vor ceda locul rețelelor deschise în care contributori mici au roluri importante, iar cooperarea fluidă înlocuiește planificarea rigidă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 17 septembrie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii