Arhiva pentru septembrie, 2018

 28 septembrie 2018

292.000 de citate în română

Citatepedia.ro îşi continuă creşterea. Atât pe ansamblu, cât şi pe secţiuni. De exemplu, acum sunt peste 47.000 de aforisme.

Audienţa continuă să crească spectaculos. Chiar dacă mai sunt câteva zile din luna septembrie, putem spune deja că, faţă de acum un an, creşterea este de peste 40%.

Luna octombrie este de obicei în creştere. Un nou record bate la uşă. Rămâneţi pe fază!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Metallica revine la Bucureşti în turneul „Worldwired”

Legendara trupă Metallica revine la București în turneul „Worldwired”, într-un concert senzațional ce are loc pe 14 august 2019, pe Arena Națională, turneu de promovare a albumului „Hardwired… To Self-Destruct” lansat în 2016. Turneul debutează în SUA pe 26 septembrie 2018. Biletele se pun în vânzare vineri, 28 septembrie 2018, la ora 10:00 pe metallica.emagic.ro, eventim.ro și iabilet.ro. Membrii fanclubului Metallica pot achiziționa bilete începând de marți, 25 septembrie 2018, mai multe informații fiind disponibile pe metallica.com. În deschidere cântă trupele Ghost și Bokassa.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Venice Bitch

Videoclipul cântecului interpretat de Lana Del Rey

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Raspyni Brothers: Frații Raspyni jonglează și glumesc

Frații Raspyni, iluștrii jongleri, își demonstrează echilibrul, agilitatea, coordonarea și disponibilitatea de a sacrifica viețile lor sau ale altora. Acum, rămâneți complet nemișcați…

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 27 septembrie 2018

Cinema pentru copii

Asociația Enkidu, Administrația Fondului Cultural Național, Ambasada Regatului Norvegiei, Ambasada Regatului Danemarcei, Autonom Rent a car și Ford Plusauto Craiova au făcut posibilă organizarea unei caravane de filme pentru copiii din România care nu au acces la evenimente culturale, care nu ar putea vedea un film nici dacă și-ar dori pentru ca în localitățile lor nu mai există sau nu a existat niciodată un cinematograf.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Restartează-ţi viaţa! Eşti gata!

Pe 22 Septembrie 2018, Alex Marinca, life coach, trainer și speaker, a publicat prima sa carte, cu titlul „Restartează-ţi viaţa! Eşti gata!” Cititorii descoperă un ghid din care învață despre trezire, despre descoperirea pasiunii și ce au de făcut pentru a trăi viața pe care și-o doresc. Această carte nu doar vorbește despre restartarea vieții, ci îi învață cum să o facă practic.

Prin această carte, Alex Marinca îndrumă cititorii să facă pași concreți spre libertate, pentru a trăi viața pe care și-o doresc, povestind fiecare pas pe care el l-a făcut și l-a ajutat să ajungă unde este astăzi. Cartea este o provocare care îndeamnă la depășirea limitelor pentru a lăsa trecutul în urmă și la rezolvarea problemelor din fiecare zonă a vieții.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 4 voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna septembrie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2018
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii