Arhiva pentru februarie 23rd, 2018

 23 februarie 2018

Radu Gabrea şi trilogia sa după Eginald Schlattner

În perioada 23-25 februarie 2018, zilnic de la ora 19:00, Cinema Union din București găzduiește un eveniment dedicat memoriei unui important cineast româno-german: „Trei filme de Radu Gabrea după trei romane de Eginald Schlattner”. La întrepătrunderea dintre literatură și film, spectatorii, cititori și cinefili, regăsesc, timp de trei seri, trilogia scriitorului sas transpusă pe ecran de Radu Gabrea. De la moartea regizorului – un reprezentant de frunte al aşa-numitei „generaţii ’70” în cinematograful românesc şi un reformator meritoriu al industriei cinematografice naţionale din perioada postcomunistă – s-a împlinit, pe 9 februarie 2018, un an.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Oare o să-ţi aminteşti?

Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezența memorabilă de la Vocea României, dar acum artista este pregatită să cucerească publicul cu primul ei single, “Oare o să-ți amintești?”, alături de Robert Toma. Povestea din spatele clipului “Oare o să-ți amintești?” este plasată între două planuri paralele, între iubire și amintiri. Videoclipul este regizat de către Spoială Brothers, iar piesa este compusă de către Robert Toma, Alex Parker, Angelo Simonică și Andreea Olaru, în studiourile DeMoga Music.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Michael Bierut: Cum să proiectați o bibliotecă pentru a-i face pe copii să iubească lectura

Când Michael Bierut a primit solicitarea de a proiecta o siglă pentru bibliotecile din școlile publice, habar n-avea că se angaja la un proiect pasionant, ce avea să dureze ani de zile. În acest discurs amuzant, acesta își amintește despre misiunea sa obsesivă de a aduce energie, studiu, artă și grafică în aceste spații magice, în care bibliotecarii școlii pot inspira noi generații de cititori și gânditori.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 23 februarie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii