15 februarie 2018

265.000 de citate în română, 34.897 vizitatori/zi

Citatepedia merge din plin, crescând într-un ritm entuziasmant.

În ajun de Valentine’s Day, Citatepedia.ro iar şi-a depăşit recordul de vizitatori/zi. După cum se vede, nu este doar o sursă de literatură şi de înţelepciune, ci şi un fel de Cupidon. Sau, mai degrabă, Cyrano de Bergerac?!

Secţiunea Proverbe a depăşit 10.000 de înregistrări. Ca să sărbătorim această performanţă, secţiunea a primit facilitatea clasificării proverbelor pe subiecte. În acest fel, va fi mai uşor de „răsfoit” prin imensa colecţie de înţelepciune populară.

În această perioadă a anului, ne puteţi sprijini, direcţionând 2% din impozitul pe venit către Asociaţia Culturală Citatepedia. Ştiţi că vom face lucruri frumoase, resurse să fie!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 

Nu mai e

După ce a cucerit topurile muzicale cu hit-ul „Doar pe a ta”, alături de Edward Sanda, și a obținut un succes impresionant cu emoționantul „Nu mă uita”, Ioana Ignat lansează single-ul și videoclipul piesei „Nu mai e”. Sensibilitatea regăsită în „Nu mă uita” este transformată acum de sound-ul pop care te face să o reasculți, provocând dependenta. Versurile au fost scrise de Luisa Luca (Minelli) și Ioana Ignat, iar producătorii sunt Alexandru Antonescu, Cătălin Tamazlicaru, Ionuț Rad și Ioana Ignat.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Victoria Pratt: Cum pot judecătorii să demonstreze respect

În sălile de judecată din întreaga lume, cum ne putem asigura că toți oamenii sunt tratați cu demnitate și respect? O judecătoare din New Jersey, Victoria Pratt, ne povestește despre principiul ei de „dreptate procedurală” – constând din 4 pași simpli, care redefinesc activitatea de fiecare zi din sălile de judecată din Newark, care schimbă viețile oamenilor. „Când tribunalul se comportă diferit, în mod natural, oamenii răspund și ei diferit” – afirma Pratt. „Vrem ca oamenii să intre în sălile noastre de judecată și să fie convinși de faptul că se va face dreptate.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru ziua 15 februarie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2018
L Ma Mi J V S D
« ian.   mart. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii