Arhiva pentru februarie 12th, 2018

 12 februarie 2018

Da’DeCe are literatura muzeu?

Asociația Da’DeCe împreună cu Muzeul Național al Literaturii Române anunță un parteneriat consistent, public-privat, în beneficiul publicului, pe parcursul anului 2018. În perioada februarie-decembrie 2018 se organizează vizite interactive și ateliere cu copii între 6 și 12 ani veniți cu familia sau cu școala în expoziția permanentă a Muzeului din str. Nicolae Crețulescu, nr. 8 (în spatele Bisericii Albe de pe Calea Victoriei). Programele de educație muzeală pornesc de la teme preferate de copii și constau într-o vizită activă și un atelier care durează împreună între o oră și jumătate și două, în funcție de vârsta copiilor.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Lebedele de pe Fifth Avenue

Editura Humanitas Fiction așteaptă pe cei interesați la Librăria Humanitas de la Cișmigiu miercuri, 14 februarie 2018, ora 19:00, la lansarea romanului „Lebedele de pe Fifth Avenue” de Melanie Benjamin, bestseller New York Times, inspirat din întâmplări reale petrecute în înalta societate newyorkeză a primelor decenii de după cel de-al Doilea Război Mondial, avându-l în prim-plan pe Truman Capote alături de muzele sale, dintre care se detașează Babe Paley, cu tragica ei splendoare. La eveniment vorbesc Cristina Bazavan, jurnalistă, Marius Constantinescu, scriitor și jurnalist și Sandra Ecobescu, președinte al Fundației Calea Victoriei. Seara este moderată de Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Wait

Trupa Maroon 5 premiată de trei ori la Grammy, lansează videoclipul oficial pentru noul single, „Wait”. Acesta este semnat de David Meyers, regizorul care a colaborat cu nume mari precum Kendrick Lamar, Katy Perry și Justin Timberlake.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Lana Mazahreh: 3 modalități profunde de a conserva apa

Conform ONU, aproape una din trei persoane la nivel mondial trăiește într-o țară ce se confruntă cu o criză de apă, și mai puțin de 5% din populația lumii trăiește într-o țară ce are mai multă apă azi, decât acum 20 de ani. Lana Mazahreh a crescut în Iordania, un stat ce s-a confruntat cu un deficit absolut de apă din 1973, unde a învățat cum să conserve apa pe cât de repede a învățat să-și scrie numele. În această discuție practică, ea împărtășește trei lecții de la țările sărace în apă despre cum să economisim apă și cum putem aborda ceea ce devine rapid o criză globală.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 12 februarie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii