Arhiva pentru februarie 8th, 2018

 8 februarie 2018

Zilele Evoluţiei

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei interesați să participe în perioada 10-12 februarie 2018 la o serie de acțiuni menite să sărbătorească ziua marelui naturalist Charles Darwin. Evenimentele se desfășoară în cadrul proiectului „Zilele Evoluției”, aflat la a 4-a ediție și organizat de ASUR (Asociația Secular-Umanistă din România) în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”, Grupul Humanitas și Radio România Cultural.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Ce aflăm despre empatie şi moralitate studiind alte primate

Duminică, 11 februarie 2018, la ora 17:00, în Librăria Humanitas de la Cișmigiu, unul dintre cei mai importanți cercetători din lume în domeniul primatologiei, Frans de Waal, intră în dialog via Skype cu etologul Carmen Strungaru (Facultatea de Biologie, Universitatea din București) și cu profesorul de biologie Anca Bontaș. Care este izvorul moralității și ce transformări a suferit aceasta pe parcursul evoluției? Este simțul moral apanajul omului sau e prezent şi la speciile de maimuțe cu care ne înrudim?


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Călători

De pe cele mai frumoase meleaguri din Islanda, călătorim alături de trupa Phaser în videoclipul celui mai recent single – “Călători”. Filmările și editarea video au fost realizate de Sebastian Maru Films din Timișoara, muzica și textul aparțin trupei, iar masterizarea a fost asigurată de George Hora și Studio66.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Emily Esfahani Smith: Viața înseamnă mai mult decât a fi fericit

Cultura noastră e obsedată de fericire, dar dacă există o cale care aduce mai multă împlinire? Fericirea vine și pleacă, spune scriitoarea Emily Esfahani Smith, dar a avea un sens în viață – a folosi la ceva ce e dincolo de tine și a da ce e mai bun din tine – îți oferă ceva de care să te agăți. Aflați mai multe despre diferența dintre a fi fericit și a avea un rost, pe măsură ce Smith ne oferă cei patru piloni ai unei vieți pline de sens.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 8 februarie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2018
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii