30 ianuarie 2018

Exerciții de supravieţuire

Duminică, 4 februarie 2018, ora 11:00, la Sala Atelier a TNB, doamna Ileana Mălăncioiu susține conferința cu tema „Exerciții de supraviețuire”. Una dintre cele mai cunoscute voci ale poeziei contemporane, Ileana Mălăncioiu este din nou prezentă în cadrul seriei de Conferințe ale Teatrului Național, într-o discuție cu publicul despre poezie și viață.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Confruntare între Bruno Mars şi Kendrick Lamar la Premiile Grammy 2018

Cea de a 60-a ediție a galei de decernare a Premiilor Grammy s-a desfășurat în seara zilei de duminică, 28 ianuarie 2018, la Madison Square Garden, din New York City, iar marele câștigător al serii a fost Bruno Mars, care a primit nu mai puțin de șase trofee Grammy, printre care premiile pentru cel mai bun album (“24K Magic”), cea mai bună înregistrare şi cel mai bun cântec.

„Damn.”, albumul lansat de către Kendrick Lamar în luna aprilie 2017, a depășit multe recorduri, de la vizualizări la download-uri sau vânzări fizice. Munca depusă pentru materialul „Damn.” i-a fost recunoscută și la decernarea Premiilor Grammy 2018, când Kendrick Lamar a primit 5 trofee. Acesta a deschis gala de premiere cu un un medley la care i-a avut alături pe Bono (U2), The Edge și Dave Chappelle.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Battlecry

Videoclipul cântecului interpretat de Iris Verhoek

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Soyapi Mumba: Tehnologie medicală proiectată pe măsura nevoilor Africii

În Africa sub-sahariană, întreruperile de curent, slaba penetrare tehnologică, internetul lent și spitalele cu personal insuficient sabotează sistemele de sănătate. Pentru a face progrese în problemele acestea în Malawi, membrul TED Soyapi Mumba și echipa sa au creat un nou sistem de la zero – de la programul care alimentează informațiile electronice despre sănătate până la infrastructura care îl susține. În prezentarea aceasta rapidă și încrezătoare, Mumba povestește în ce fel o gândire pricepută la toate poate să folosească la reorganizarea unui sistem de sănătate într-un mediu cu puține resurse.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru ziua 30 ianuarie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

ianuarie 2018
L Ma Mi J V S D
« dec.   feb. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii