23 ianuarie 2018

263.000 de citate în română şi încă un record de audienţă

După ce în perioada sărbătorilor şi a vacanţei de iarnă audienţa a fost ceva mai scăzută, în mod firesc, pe 15 ianuarie 2018, de Ziua Culturii Naţionale şi a aniversării lui Mihai Eminescu, graficul audienţei la Citatepedia şi-a luat zborul spre stele. S-au înregistrat 33.828 de vizitatori, aproape dublu faţă de perioada anterioară şi un nou record pentru audienţa unei zile.

Desigur, este o performanţă spectaculoasă, într-un moment favorabil. Dar partea cu adevărat interesantă este alta: în zilele care au urmat, audienţa s-a menţinut aproape de acest record! Un site cultural care atrage peste 30.000 de oameni zi de zi (ceea ce ar însemna aproape un million pe lună) nu este doar un succes, ci mai ales dovada că se poate.

Tot în aceste zile, proiectul social al Asociaţiei Culturale Citatepedia s-a calificat în finala Campionatului de Bine. Suntem printre cei 44 de finalişti rămaşi în competiţie, după ce la start au fost 140.

Ne poţi da foarte uşor o mână de ajutor pentru o clasare cât mai bună. O donaţie de 5 lei se face rapid, iar acest vot de încredere este de folos nu doar în Campionatul de Bine, ci şi pentru alte finanţări. Cu cât vom avea resurse mai semnificative, cu atât vom putea dezvolta mai bine proiecte culturale, utile tuturor.

Anul 2018 a început foarte bine. Să vedem ce bucurii ne mai aduce!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Se încarcă...
 

Magic… Internaţional

„Magic Național”, spectacolul TNB în care actorii cântă şi dansează acompaniaţi de Emy Drăgoi, regele jazz-ului la acordeon, şi de formaţiile lui, aspiră să devină „Magic… Internaţional”. În seara de 25 ianuarie 2018, actorilor şi muzicienilor ce alcătuiesc echipa „Magic Național” li se alătură, pentru o unică reprezentaţie, solista japoneză Ato Kawara, cu trei melodii ce merg direct la sufletul spectatorilor. Îndrăgostită de România, bună vorbitoare de limba română – căreia îi adaugă un fin accent ardelenesc, Ato Kawara cântă în corul Operei din Cluj, a câştigat recent un concurs de romanţe la Baia Mare, interpretând „Ciobănaş cu 300 de oi” şi este invitată de Ambasada Japoniei, anual, la sărbătorirea Zilei Naționale, ca interpretă a imnului național.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Carelessly

Pe 2 ianuarie 2018, trupa Grimus a filmat videoclipul pentru noul single „Carelessly” în Cluj. Regia este semnată de Iustin-Andrei Surpănelu, cel cu care Grimus a colaborat și pentru „Fregate”, iar in clip joacă actorii Ada Lupu (actriță la Teatrul Național din Iași) și Cristian Grosu (actor la Teatrul Național din Cluj).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Helen Pearson: Lecții din cel mai lung studiu privind dezvoltarea umană

În ultimii 70 de ani, oamenii de știință din Marea Britanie au studiat mii de copii de-a lungul vieții lor pentru a afla de ce unii ajung să fie fericiți și sănătoși în timp ce alții se luptă pentru asta. Este cel mai lung studiu pe tema dezvoltării umane din lume și a produs unele dintre cele mai bine studiate persoane de pe planetă, schimbând modul în care trăim, învățăm și suntem părinți. Revizuind această cercetare remarcabilă, jurnalistul științific Helen Pearson împărtășește câteva descoperiri importante și adevăruri simple despre viață și cum să fim părinți buni.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru ziua 23 ianuarie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

ianuarie 2018
L Ma Mi J V S D
« dec.   feb. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii