Arhiva pentru ianuarie, 2018

 31 ianuarie 2018

Mircea cel Bătrân, 600 de ani de la moarte

Mircea cel Bătrân, o figură emblematică a Evului Mediu românesc, a fost voievodul în timpul căruia Valahia a atins apogeul puterii sale politice și a întinderii teritoriale. Mircea nu a fost doar domn al Țării Românești, ci și senior al unor importante ținuturi transilvane și singurul stăpânitor al ținuturilor românești de la Marea Neagră. Romfilatelia îl omagiază pe marele voievod al Ţării Româneşti, introducând în circulaţie emisiunea de mărci poștale „Mircea cel Bătrân, 600 de ani de la moarte”. Noua emisiune este disponibilă începând de miercuri, 31 ianuarie 2018, în magazinele Romfilatelia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Say Something

Videoclipul cântecului interpretat de Justin Timberlake featuring Chris Stapleton

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Joel Jackson: Un vehicul construit în Africa, pentru Africa.

Joel Jackson vrea să reimagineze transportul concentrându-se pe nevoile consumatorului african. El a proiectat un SUV care este suficient de robust pentru întinderi mari de teren neuniform și suficient de accesibil pentru a fi la îndemâna celor care au cea mai mare nevoie de el. Aflați mai multe despre provocările mobilității și producției în Africa – și despre ce ar putea însemna o industrie auto locală pentru viitorul continentului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 ianuarie 2018

Exerciții de supravieţuire

Duminică, 4 februarie 2018, ora 11:00, la Sala Atelier a TNB, doamna Ileana Mălăncioiu susține conferința cu tema „Exerciții de supraviețuire”. Una dintre cele mai cunoscute voci ale poeziei contemporane, Ileana Mălăncioiu este din nou prezentă în cadrul seriei de Conferințe ale Teatrului Național, într-o discuție cu publicul despre poezie și viață.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Confruntare între Bruno Mars şi Kendrick Lamar la Premiile Grammy 2018

Cea de a 60-a ediție a galei de decernare a Premiilor Grammy s-a desfășurat în seara zilei de duminică, 28 ianuarie 2018, la Madison Square Garden, din New York City, iar marele câștigător al serii a fost Bruno Mars, care a primit nu mai puțin de șase trofee Grammy, printre care premiile pentru cel mai bun album (“24K Magic”), cea mai bună înregistrare şi cel mai bun cântec.

„Damn.”, albumul lansat de către Kendrick Lamar în luna aprilie 2017, a depășit multe recorduri, de la vizualizări la download-uri sau vânzări fizice. Munca depusă pentru materialul „Damn.” i-a fost recunoscută și la decernarea Premiilor Grammy 2018, când Kendrick Lamar a primit 5 trofee. Acesta a deschis gala de premiere cu un un medley la care i-a avut alături pe Bono (U2), The Edge și Dave Chappelle.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Battlecry

Videoclipul cântecului interpretat de Iris Verhoek

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna ianuarie 2018.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

ianuarie 2018
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii