Arhiva pentru decembrie 27th, 2017

 27 decembrie 2017

„Tata” de Dimitrie Anghel

Dimitrie AnghelCa un miraj nălucitor te-a chemat pe tine strălucirea aurului, și tu cel dezbrăcat de toate patimele ai alergat după el până ce ai căzut. Negrul neant la tine a fost mărginit de un zid de aur și zidul s-a prăbușit peste tine, îngropându-te sub el.

Ce urmăreai tu, de ce te-ai zbuciumat, de ce flacăra vie a minții tale a ars fără preget, ca vâlvătăile de foc ce le aprindeau și le hrăneau necurmat întâii oameni în vremuri obscure, ca să se apere de dușmănia fiarelor?

După perdeaua de foc a minții tale, ai stat tu ascuns toată viața, apărându-te. Vie, puternică, fantastică, se consuma inteligența ta. Mari, flăcările jucau zvârlind scântei orbitoare. Vânturile întâmplărilor o înălțau și o coborau și ghearele lacome așteptau cu răbdare să te sfâșie; sclipitorii ochi pândeau din umbră stingerea marelui incendiu, ca să poată prin drumul de cenușă să ajungă până la tine.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

This Christmas Day

Cântecul interpretat de Amy Macdonald în sprijinul finanţării cercetărilor referitoare la Alzheimer

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Carlos Bautista: Logica îngrozitoare a minelor de teren – și o aplicație care îi ajută pe oameni să le ocolească

50 de ani de conflict armat în Columbia a lăsat partea rurală plină de mine de teren care mutilează și ucid oameni nevinovați ce se întâmplă să dea de ele. Pentru a menține comunitatea în siguranță, Carlos Bautista, TED Resident, dezvoltă o aplicație pentru a urmări minele de teren și pentru a-i direcționa pe trecători departe de ele. Aflați mai multe despre cum acest instrument cu potențialul de a salva vieți ar putea promova pacea în țări afectate de mine de teren odată ce conflictele se vor încheia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 27 decembrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

decembrie 2017
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii