15 noiembrie 2017

Lovesc, deci exist – la Cinema Eforie

Filmul documentar „Lovesc, deci exist” are premiera joi, 16 noiembrie 2017, la Cinema Eforie din capitală. Filmul, realizat de Marius Th Barna după scenariul lui Bogdan Ficeac, prezintă și decriptează situațiile sociale, mentalităţile, motivaţiile care determină o creştere a agresivităţii și a manifestărilor violente în contemporanietatea autohtonă. O multitudine de subiecţi vorbesc natural fie cu faţa, fie cu spatele, descoperind diferite situaţii, fiind film reflexiv, dramatic, dar uman: Mihaela Miroiu, Cristian Pârvulescu, Vintilă Mihăilescu, Oana Baluta, Dan Antonescu, Alfred Bulai, Costel Gâlcă, Dinu Guţu, Vasile Ernu, Smărăndoaica din Ferentari, Bulibaşa Tei, diferiţi deţinuţi, și mulți alţii.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Nu mă uita

După ce a cucerit topurile muzicale cu hitul „Doar pe a ta”, alături de Edward Sanda, Ioana Ignat lanseaza single-ul și videoclipul “Nu mă uita”. Videoclipul este regizat de către Ionuț Trandafir (Trandafilm) și a fost filmat pe parcursul unei zile în București. Scenariul o aduce într-un rol de femme fatale, o latură pe care Ioana nu a explorat-o până acum, dar pe care o stăpânește foarte bine. Producția piesei este făcută de Rad Ionuț, împreună cu Ioana Ignat.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Armando Azua-Bustos: Cel mai marţian loc de pe Pământ

Cum poți să studiezi planeta Marte fără o navă spațială? Mergi la cel mai marțian loc de pe Pământ – deșertul Atacama din Chile. Astrobiologul Armando Azua-Bustos a crescut în acest vast, arid peisaj și acum studiază formele rare de viață care s-au adaptat să supraviețuiască acolo, unele în zone unde nu s-a raportat ploaie în ultimii 400 de ani. Explorați posibilitatea de a găsi viață altundeva în univers fără a părăsi planeta prin acest discurs scurt și amuzant.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru ziua 15 noiembrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2017
L Ma Mi J V S D
« oct.   dec. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii