Arhiva pentru noiembrie 7th, 2017

 7 noiembrie 2017

Festivalul Naţional de Teatru Independent – FNTi 5

Festivalul Național de Teatru Independent, evenimentul anual dedicat scenei independente autohtone, aduce la București, între 9 și 12 noiembrie 2017, cele mai bune spectacole produse în ultimul an. Ajuns la cea de-a 5-a ediție, FNTi propune publicului de toate vârstele o ofertă variată de spectacole, incluzând premiere absolute, show-uri muzicale și producții multi-media. În cele patru zile de festival, iubitorii de teatru sunt invitați să participe la 24 de reprezentații, programate în opt spații partenere – spații artistice independente din București. Nu mai puțin de 12 teatre independente din România participă și în acest an la evenimentele dedicate elaborării și implementării unei strategii comune pentru dezvoltarea acestui sector cultural. Godot Cafe-Teatru, Unteatru, Arte dell’Anima, Teatrul Luni de la Green Hours, Apollo111, Point, Teatrul de Artă București, Teatrul Coquette, Teatrul Fix Iași, Auăleu, Teatrul Bis Sibiu și Social Act Galați iau parte la mesele rotunde și la întâlnirile cu reprezentați ai statului.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Zilele culturii române la Munchen

În perioada 7 – 25 noiembrie 2017 are loc la München manifestarea Zilele Culturii Române. Organizată anual în colaborare cu parteneri de prestigiu care activează pe scena culturală din Bavaria, această manifestare aduce în fața invitaților un program cultural divers. Acesta cuprinde Festivalul Filmului Românesc, eveniment prestigios, de mare anvergură, primit cu entuziasm atât de publicul cinefil, cât şi de presa de specialitate, și aflat la cea de-a 12-a ediție, precum şi o serie de evenimente culturale, din domenii precum muzica sau artele vizuale. În deschidere este vernisată la Consulatul României la München expoziția „Entwurzelt – Verwurzelt“ a artistului de origine română Radu-Anton Maier.

În cadrul Festivalului Filmului Românesc sunt prezentate anul acesta filme precum lungmetrajele „Ana, mon amour”,în regia lui Călin Peter Netzer, „Breaking News”, regizat de Iulia Rugină, „Fixeur” în regia lui Adrian Sitaru, „Aniversarea” de Dan Chişu, scurtmetrajele „Scris/Nescris” de Adrian Silişteanu, „Mă cheamă Costin” de Radu Potcoavă sau documentarele „Varză, cartofi şi alți demoni”, de Şerban Georgescu, şi „Planeta Petrila”, în regia lui Andrei Dăscălescu.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Cosmos

Videoclipul cântecului compus şi interpretat de Irina Rimes

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Manoush Zomorodi: Cum poate duce plictiseala la cele mai strălucite idei ale tale

Îți vin uneori cele mai creative idei când împăturești rufele, speli vasele sau când nu faci nimic anume? Se întâmplă deoarece, atunci când corpul tău e pe autopilot, creierul devine ocupat formând noi legături neuronale care leagă idei și rezolvă probleme. Învață să iubești starea de plictiseală pe măsură ce Manoush Zomorodi explică legătura dintre detașare și creativitate.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 7 noiembrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii