30 noiembrie 2017

Poezia apocalipsei şi a reîntoarcerii

Marta Petreu, creatoare a unui limbaj de neuitat, glas întru totul original al literaturii române, este prezentată la Sant’ Elena – Veneţia (Ex Convento dei Serviti, Campo della Chiesa 3, Sant’Elena), duminică 3 decembrie 2017, de la ora 16:30, în cadrul unui eveniment dedicat poeziei sale, organizat de Asociaţiile La Settima stanza şi Waves și în colaborare cu Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, sub patronajul Città di Venezia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Formula apei

Cântecul formaţiei Carla’s Dreams

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Benjamin Grant: Ce simţi atunci când vezi Pământul din spaţiu?

Ceea ce au simţit astronauţii când au văzut Pământul din spaţiu i-a schimbat pentru totdeauna. Autorul şi artistul Benjamin Grant îşi propune să ne ajute să experimentăm aceeaşi senzaţie uimitoare şi frumoasă prin intermediul unor serii de imagini din satelit care arată efectele pe care oamenii le au asupra planetei. „Dacă am putea adopta o perspectivă mai vastă, accepta adevărul în legătura cu ce se întâmplă şi să ne gândim la sănătatea pe termen lung a planetei noastre, vom crea un viitor mai bun, mai sigur şi mai inteligent pentru singurul nostru cămin,” spune Grant.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 29 noiembrie 2017

Constructorul Solness

Teatrul Odeon anunţă premiera spectacolului „Constructorul Solness” de Henrik Ibsen, cu primele spectacole pe 7, 8, 16 și 17 decembrie 2017, de la ora 19:00, la sala Majestic. Piesa este tradusă și adaptată de Sânziana Stoican. Regia este semnată tot de Sânziana Stoican, iar scenografia de Valentin Vârlan. Din distribuție fac parte: Cezar Antal, Sabrina Iaşchevici, Constantin Cojocaru / Gelu Nițu, Ana Maria Moldovan, Ioan Batinaş, Anda Saltelechi și Silvian Vâlcu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 

Nu doar de ziua mea

Videoclipul cântecului interpretat de Voltaj & Andra


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 

Daan Roosegaarde: Un aspirator de smog şi alte construcţii urbane magice

Daan Roosegaarde folosește tehnologia și gândirea creativă să producă construcții imaginative și prietenoase cu pământul. Prezintă cele mai recente proiecte – de la o pistă de biciclete din Eindhoven, unde a reinterpretat „Noaptea Înstelată” (notă translator – tablou realizat de Van Gogh) pentru ca oamenii să se gândească la energie verde, la Beijing, unde a dezvoltat un aspirator de smog să purifice aerul în parcurile locale, la un ring de dans care generează electricitate să alimenteze aparatura DJ-ului. Vezi viziunea lui Roosegaarde despre un viitor în care creativitatea este capitalul nostru real.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru luna noiembrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

noiembrie 2017
L Ma Mi J V S D
« oct.   dec. »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii