26 octombrie 2017

Programul Forumului Diversităţii Culturale

Între 3 și 5 noiembrie 2017, ARCUB Gabroveni găzduiește cea de-a doua ediție a „Forumului Diversității Culturale”, un eveniment inițiat de Asociația Mișcarea pentru Acțiune și Inițiativă Europeană. Pe parcursul celor trei zile, Forumul aduce în prim plan interculturalitatea și diversitatea culturală ca resurse pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a comunităților.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Se încarcă...
 

Atelier pentru copii „Sub pământ. Sub ape”

Humanitas Junior îi invită pe copiii între 7 și 10 ani, sâmbătă, 28 octombrie 2017, la ora 11:30, în librăria Humanitas de la Cișmigiu, la un atelier pornind de la atlasul Sub pământ. Sub ape, conceput de ilustratorii Aleksandra Mizielinska şi Daniel Mizielinski. Participanţii descoperă fascinanta lume a adâncurilor, de la recifele de corali pline de culoare, până la gropile întunecate din oceane unde viața este ciudată și își produce singură lumina şi „construiesc” un copac și descoperă ce rețea de internet folosesc arborii unei păduri pentru a vorbi unii cu alții. Modelăm fosile și observăm „în direct” cum erupe un vulcan. Explicațiile sunt însoțite de câteva proiecții de filme și imagini, iar copiii consultă atlasul „Sub pământ. Sub ape” pentru informații ajutătoare. Activitățile au fost create de Anca Bontaș, muzeograf la Muzeul de Istorie Naturală „Grigore Antipa”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Verde împărat

Videoclipul cântecului compus şi interpretat de Delia Matache


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Bernie Dunlap: O viaţă trăită cu pasiune

Ben Dunlap, preşedintele colegiului Wofford, spune povestea lui Sandor Teszler, un maghiar supravieţuitor al Holocaustului de la care a învăţat pasiunea pentru viaţă şi învăţarea continuă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru ziua 26 octombrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

octombrie 2017
L Ma Mi J V S D
« sept.   nov. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii