Arhiva pentru octombrie 23rd, 2017

 23 octombrie 2017

Cugetările româneşti cuceresc lumea – de la plan la înfăptuire

La sfârşitul lunii iunie 2017, anunţam că Asociaţia Culturală Citatepedia a început derularea proiectului „Cugetările româneşti cuceresc lumea”. Proiectul, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional, vine cu o idee inedită de promovare a culturii române la nivel mondial.

În acest sens, am selectat 1000 de cugetări româneşti clasice, universal valabile. Acestea, împreună cu traducerile lor în 5 limbi de circulaţie internaţională, sunt publicate pe site-ul www.intercogito.ro, lansat zilele trecute. Practic, este o antologie multilingvă online de cugetări româneşti.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 4 voturi
Încarc...
 

Creative Talking cu Andreea Răsuceanu şi Ioana Nicolaie

Publicul este invitat să participe la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, marți, 24 octombrie 2017, ora 19:00, la o nouă ediție a întâlnirilor despre literatura română contemporană „Creative Talking cu Andreea Răsuceanu și invitații săi”. Invitata acestei seri este poeta și prozatoarea Ioana Nicolaie.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Aşa e ea #DULCE

Liviu Teodorescu lansează single-ul „Aşa e ea #DULCE”, împreună cu videoclipul oficial. Scrisă şi compusă de către Liviu Teodorescu în propriul său studio, LiTE Music, piesa „Aşa e ea #DULCE” evidenţiază o poveste încărcată de mister din perspectiva bărbatului care ajunge să fie prins în jocul vicios al femeii.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Rabbi Lord Jonathan Sacks: Cum putem înfrunta viitorul împreună, fără frică

Este un moment decisiv în istorie. Am fost martori la alegeri electorale controversate, societăți divizate și creșterea extremismului – toate alimentate de anxietate și incertitudine. „Putem face ceva, fiecare dintre noi, pentru a putea înfrunta viitorul fără teamă?” întreabă Rabinul Lord Jonathan Sacks. În această discuție electrizantă, liderul spiritual ne oferă trei moduri specifice în care să trecem de la politica lui „eu” la politica lui „toți, împreună”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 23 octombrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

octombrie 2017
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii