16 octombrie 2017

258.000 de citate în română şi nou record de audienţă

Toamna este îmbelşugată pentru Citatepedia. Dincolo de schimbările de contor pentru conţinut, sunt noutăţi spectaculoase.

Pe 4 octombrie 2017, în ajunul Zilei Educaţiei, Citatepedia.ro şi-a depăşit recordul de audienţă zilnică, având 32.530 de vizitatori diferiţi. Dacă luăm în calcul a doua jumătate a zilei de 4 octombrie şi prima jumătate a zilei de 5 octombrie, s-au înregistrat peste 35.000 de vizitatori în 24 de ore! Poate că pare doar un număr mare, să-l facem palpabil: gândiţi-vă că toţi locuitorii dintr-un oraş cum e Câmpina utilizează acelaşi calculator în aceeaşi zi. Incredibil, nu?

Pentru că am lansat Antologia aforismului românesc contemporan, ediţia a II-a, am adăugat pe mai multe pagini module care prezintă cele mai reuşite aforisme din creaţia celor 40 de participanţi. Este şi o modalitate de a promova aforistica românească în general.

Am refăcut şi imaginile care apar la distribuirea pe reţelele sociale – în special pe Facebook. Din păcate, va dura mult până când Facebook va înlocui vechile imagini. Oricum, e un pas înainte pentru o prezenţă mai plăcută în astfel de spaţii virtuale. Spor la distribuit!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Se încarcă...
 

Muza

Editura Humanitas Fiction aşteaptă pe cei interesaţi la Librăria Humanitas de la Cişmigiu miercuri, 18 octombrie 2017, ora 19:00, la lansarea romanului „Muza” de Jessie Burton, bestseller New York Times tradus în peste 30 de ţări, recent apărut în colecţia Raftul Denisei, excelent tradusă de Veronica D. Niculescu. La eveniment participă Dana Pârvan, critic literar, Nona Rapotan, editor-coordonator Bookhub, şi Sandra Ecobescu, preşedinte al Fundaţiei Calea Victoriei. Actriţa Marcela Motoc citeşte câteva fragmente din roman. Moderatorul întâlnirii este Denisa Comănescu, director general al editurii Humanitas Fiction. Evenimentul este realizat în parteneriat cu Fundaţia Calea Victoriei.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Alone

Videoclipul cântecului interpretat de Jessie Ware

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Jaime Lerner: Cântă despre oraş

Jaime Lerner a reinventat spaţiul urban în oraşul său natal, Curitiba, Brazilia. Făcând asta, a schimbat modul în care planificatori urbani din toată lumea văd posibilităţile peisajului metropolitan.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru ziua 16 octombrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

octombrie 2017
L Ma Mi J V S D
« sept.   nov. »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii