Arhiva pentru octombrie, 2017

 31 octombrie 2017

Ţăranul milionar

Joi, 2 noiembrie 2017, la ora 19:00, are loc la București premiera spectacolului „Țăranul milionar” de Ferdinand Raimund, produs de Sylvia Rotter și Petrică Voicu, într-o distribuţie inedită, în spiritul Teatrului Vienez de Copii. Evenimentul are loc în Centrul Vechi al capitalei, la Teatrul de pe Lipscani (str. Lipscani nr. 53). Piesa este tradusă de Sabina Topală.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

If I’m Lucky

Videoclipul cântecului interpretat de Jason Derulo

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Tara Winkler: De ce trebuie să punem capăt erei orfelinatelor

Ar putea fi greșită înființarea unui orfelinat pentru a ajuta copiii nevoiași? În această discuție revelatoare despre consecințele negative ale acțiunilor de binefacere, Tara Winkler demontează moda orfelinatelor din țările în curs de dezvoltare, alimentată în parte de donatori străini, și detaliază neajunsurile la care sunt supuși copiii atunci când sunt separați de familiile lor și plasați în orfelinate.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 30 octombrie 2017

Festivalul de Film Francofon

În perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2017, cu ocazia Conferinței Internaționale a Femeilor Francofone, se desfășoară Festivalul de Film Francofon la sediul Institutului Cultural Român din Aleea Alexandru, București. Deschiderea oficială are loc marți, 31 octombrie 2017, la ora 19:00, în Sala Mare a ICR, în prezența secretarului general OIF, doamna Michaëlle Jean, directorului OIF România, doamna Rennie Yotova și președintelelui ICR, doamna Liliana Țuroiu. Cu acest prilej este prezentat proiectul „Women/Femmes” al fotograful francez Yann Arthus-Bertrand, care a călătorit în 60 de țări pentru a surprinde portrete de femei. Seara de deschidere aparține filmului de animație „Aya de Yopougon” realizat de Marguerite Abouët și de Clément Oubrerie în 2013.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Slam poetry/poezie urbană

Institutul Cultural Român și Delegația generală Valonia-Bruxelles, în parteneriat cu EUNIC România, Asociația Fractalia, Fra.ro (realizatorii Blitz Show și Clubului Literar frACTal) și Club Control, organizează în data de 30 octombrie 2017, ora 19:30, evenimentul „Slam poetry/poezie urbană” în închiderea proiectului „Luna Literaturii Europene”, care își propune să sărbătorească cărțile și scriitorii europeni pe tot parcursul lunii octombrie. La eveniment participă poeții Sorin Despot, Anca Bucur, Răzvan Țupa și Iulia Militaru (România) și François Laurent împreună cu grupul Amis Terriens (Belgia) și este moderat de Mircea Dan Duță.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Gorgeous

Cântecul interpretat de Taylor Swift

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna octombrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

octombrie 2017
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii