Arhiva pentru septembrie 11th, 2017

 11 septembrie 2017

Turneul scriitorului Norman Manea în Italia

Cu ocazia publicării ultimei cărţi de Norman Manea traduse în limba italiană: „Curierul de Est. Dialog cu Edward Kanterian”, traducere de Anita Bernacchia (Il Saggiatore, Milano, 2017), Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, alături de Universitatea Ca’ Foscari din Veneția, Writers in conversation, Departamentul de Studii Lingvistice şi Literare al Universităţii din Padova, Il Circolo dei Lettori din Torino, Salonul Internațional de Carte de la Torino, Librăria Luxemburg din Torino, Departamentul de Limbi și Literaturi Străine și Culturi Moderne al Universității din Torino, Editura Il Saggiatore, Librăria Feltrinelli Duomo din Milano, Fundaţia Giangiacomo Feltrinelli din Milano, Centrul Cultural Italo–Român din Milano, cu patronajul Ambasadei României în Italia, al Consulatelor Generale ale României de la Trieste, Torino și Milano, Regione Veneto, Città Metropolitana di Venezia, Provincia di Padova, Comune di Venezia, Comune di Padova, Regione Piemonte, Città Metropolitana di Torino, Città di Torino, Regione Lombardia, Città Metropolitana di Milano, Comune di Milano, organizează „Turneul scriitorului Norman Manea în Italia”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Vizitarea spațiilor istorice din fostul Palat Regal

Cu ocazia zilelor europene ale patrimoniului, eveniment marcat în luna septembrie în 50 de țări din Europa, Muzeul Național de Artă al României (MNAR) deschide spre vizitare aripa centrală a fostului Palat Regal. Sala Tronului, Sufrageria Regală și Scara Voievozilor din fostul Palat Regal, cu o puternică încărcătură istorică, simbolică și emoțională, reprezentând „centrul de comandă” al monarhiei în timpul domniilor regilor Carol al II-lea și Mihai I, pot fi vizitate și în zilele de marți 12, 19, 26 septembrie 2017, în intervalul 11:00-19:00.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Iubeşte-mă

Videoclipul cântecului interpretat de Iulia Dumitrache

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Eleni Gabre-Madhin: Economia etiopiană

Economista Eleni Gabre-Madhin conturează viziunea ei ambiţioasă de a fonda prima piaţă de mărfuri în Etiopia. Planul ei ar crea bogăţie, ar minimiza riscul pentru agricultori şi ar transforma cel mai mare beneficiar din lume al ajutorului alimentar într-un coş alimentar regional.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 11 septembrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2017
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii